Boktips

Vad passar väl bättre i vårt bad- och bastunummer än att tipsa om några böcker som ger fördjupad kunskap och inspiration.

badrum


Stora badrumsboken

Av Vinny Lee

En riktig inspirationskälla med hundratals foton och mängder av idéer och tips som ger läsaren varje nyttig aspekt på badrummets olika ingredienser. Den beskriver de olika stegen i planeringen och utformningen och ger råd om de viktiga besluten, från valet av storlek på badkar till lämpligaste väggfärg, bästa armatur, belysning och tillbehör.

ISBN: 9137118234
192 sidor sidor
Pris cirka: 360:-

Köpa Bad
Av Lena Sjöström Larsson & Kerstin Wergeni Wasberg

Här finns många bra inredningsexempel i form av illustrationer och bilder varvat med praktiska tips om kostnader, byggregler och ritningar. En praktisk checklista för planering ingår också.

Svensk Byggtjänst
ISBN: 9173330620.
Pris 250 kr + moms.

Badrum -Inspirationsboken
Av Charlotta Bergquist

Här presenteras 20 olika badrum med annorlunda och finurliga inredningslösningar. Dessutom finns här materialguide och planeringshjälp för den som vill för- nya och renovera sitt badrum. Även den som enkelt och snabbt vill förvandla sitt badrum har användning av den här boken. Liksom den som bara vill drömma …Passar både erfarna byggare och mer ovana.

Natur och kultur
ISBN: 91-27-35549-7
168 sidor
Pris cirka 233 kronor

Badet
Av Marie Rundqvist, ill. Ingald Andersson

Inspirerande illustrationer och genomarbetade text guidar läsaren genom alla steg innan bygget sätter igång. Behöver man verkligen bygglov för att bygga om? Hur långt ska det vara mellan handfatet och toalettstolen?Här är boken som rätar ut frågetecknen till utropstecken. Ca 12 färgfoton, 85 illustrationer.

IcaFörlaget
80 sidor
ISBN 91-534-2337-2
Pris cirka 230:-

Bastu
Av B Arwidsson, ill. I Andersson

En bra bok för dig som funderar på att bygga bastu. Informativ text och inspirerande illustrationer ger dig tips och idéer för ditt eget bastubygge, anpassat för de mest skilda förutsättningarna. Här finns allt från handfasta tips om hur man isolerar, och hur man löser den viktiga ventilationsfrågan till inredningstips för att göra din egen bastu den allra mysigaste. Ca 125 färgillustrationer

Icaförlaget
ISBN 91-534-2369-0
80 sidor
Pris cirka 230:-


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar