Klassiskt och vackert badrum i vitt

Badrummet är en oas som ofta slarvas bort till förmån för köket. Här får du idéer och uppslag till ett nytt fräscht badrum.

badrum

Ett vackert och funktionellt badrum är en viktig oas i tillvaron. Att efter en lång dag få bada bort bekymren är en lycka. Badrummet kanske är husets allra viktigaste rum och klokt att satsa på.

Planlösning, funktioner och materialval betyder mycket för helheten. Att badrummet har ett fönster är självklart, som på förslaget här, där fönstret ger ljus, rymd och kontakt inne – ute.

Golv och väggar av keramiska material, klassiskt, vackert och lättskött. Färgsättningen är också klassisk, vitt med svart och grönt på små detaljer. En kombination som överlever de flesta trender.

Vägg med infälld spegel inramad av kakelstavar, en mahognybänk, en badmaskin med ångbad, forsande vattenfall, vattenmassage och mjukdusch.

Ett badrum utan fönster är som sagt en styggelse. Men det ska vara klarglas i det, insyn existerar bara på kvällen när belysningen är tänd. Då kan en spinnakerväv bli en elegant belysning.

En duschvägg av betongglas släpper igenom ljus och är dessutom dekorativ.

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar