Fiffiga prylar till tvättstugan

En trivsam tvättstuga innehåller mer än en bra tvättmaskin. Här visar vi smarta prylar som gör tiden i tvättstugan till ren njutning!

Rent i rött


Det är inte ofta tvättstuga och smutstvätt håller till på samma våningsplan. Tvättsäcken Bula löser problemet. Fyll den med smutstvätt på övervåningen, släng den över axeln och bär ner den till tvättstugan. Pris 159 kronor. Ikea.

Låda för alla tillbehör


Praktisk utdragbar sockellåda där man kan förvara smutstvätt, tvättmedel eller andra tillbehör. Dessutom slipper man böja sig för att plocka i och ur tvätten när tvättmaskinen är placerad på en sockellåda. Finns i butik från juni 2005. Passar till Husqvarnas tvättmaskiner.

Smutstvätten som försvann


Tvättkorgar lär finnas i triljoner varianter, men visst är det skönt att kunna göra klädhögar osynliga? Här stänger vi dörren om smutstvätten. Tvättkorgen finns i två storlekar, en större för 424 kronor, en mindre för 394 kronor. Ballingslöv.

Lyxa med Luxie


Väggmonterad smart strykbräda som tar liten plats och är lätt att använda. Dessutom vridbar i 180 grader. Med hållare för galgar och strykbräda. Bredd 37 cm, längd 110 cm, material stål. Pris 1 590 kronor. Smarthem.se.

För allt plock


En plats för alla udda strumpor, kemtvätten och finkläderna, allt det där som behöver en förvaringsplats i väntan på rätt tillfälle. Då passar det bra med en synlig förvaring på väggen.

På så sätt vet man alltid var åtminstone den ena strumpan är och kanske man också påminns om att lämna bort kemtvätten i god tid före festen! Skubb väggförvaring i nylon med inlägg av etenplast, bredd 59 cm, höjd 165 cm. Pris 119 kronor. Ikea.

Köpinformation:

Ballingslöv 0451-460 00 www.ballingslov.se
Smarthem.se 011-19 77 60 www.smarthem.se
Husqvarna 0771-11 44 77 www.husqvarna.se
Ikea 020-43 90 50 www.ikea.se
Sök även butiker/köpställen på viivilla.se klicka in på ”Sök butik”

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vi i villa tipsar dig

TV: Redaktionens bästa klipp!
I SAMARBETE MED MILLIONMIND

Gör trädgårdsquizet och vinn presentkort på Plantagen!

Vill du fixa höstfint i hemmet och i trädgården? Tävla om presentkort på 1 000 kr hos Plantagen i vårt roliga quiz om trädgård, blommor och plantering!
plantagen

Svara på 5 frågor om trädgård, blommor och plantering och var med och tävla om presentkort på Plantagen.

En vinnare får ett presentkort på Plantagen värt 1 000 kr. Dessutom vinner två slumpade tävlingsdeltagare varsitt presentkort à 500 kr st.

För att delta i tävlingen, svara på frågorna i quizet nedan.

Se våra andra tävlingar här.

Mest lästa artiklar