Trolla bort de gula fläckarna från dina vita kläder – här är superknepet!

Här är det enkla tricket som trollar bort fläckar på dina vita kläder. Det bästa av allt? Det är miljövänligt och HELT gratis!
Fläckar

Vita kläder är svåra att hålla rena, vi vet. Och även om du är extra försiktig när du bär den där vita tröjan, så tenderar nästan alla vita plagg att få fläckar på sig med tiden. Har din favorit-t-shirt fått gula svett- eller smutsfläckar som inte går bort i tvätten? Då har vi tricket för dig! 

Superknepet: Så får du bort fläckar på kläderna  

Knepet är att soltorka dina kläder! Vänta till en solig dag och tvätta sedan plagget som vanligt i tvättmaskinen. Häng upp plagget för att torka i solen. Solen fungerar nu som ett naturligt blekmedel! Låt plagget hänga i några timmar. 

Resultatet? Fläckarna har bleknat! De kanske inte försvinner helt, men du kommer garanterat se en skillnad – och vilja bära t-shirten igen! 

Läs också: Därför ska du hänga tvätten utomhus!

Vill du läsa fler artiklar om husmorstips?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev – det är gratis!
Anmäl dig här!

TV: Redaktionens bästa klipp!
I SAMARBETE MED MILLIONMIND

Gör trädgårdsquizet och vinn presentkort på Plantagen!

Vill du fixa höstfint i hemmet och i trädgården? Tävla om presentkort på 1 000 kr hos Plantagen i vårt roliga quiz om trädgård, blommor och plantering!
plantagen

Svara på 5 frågor om trädgård, blommor och plantering och var med och tävla om presentkort på Plantagen.

En vinnare får ett presentkort på Plantagen värt 1 000 kr. Dessutom vinner två slumpade tävlingsdeltagare varsitt presentkort à 500 kr st.

För att delta i tävlingen, svara på frågorna i quizet nedan.

Se våra andra tävlingar här.

Mest lästa artiklar