Annons från Hafa

Designad badrumsserie för hela badrummet!

Hafa Lime är en komplett serie för hela badrummet med möbel, badkar, blandare, handdukstork och duschset designad av Jordens Arkitekter.  Det moderna formspråket, detaljerna och de spännande kontrasterna i färgerna skapar en helhet som är viktig för känslan i hela badrummet.

Lekfullhet, kvalitet och spännande detaljer är några av de saker som Jordens arkitekter fokuserade på när de skapade badrumsserien Hafa Lime för Hafa badrum. Med sitt organiska formspråk genom hela serien, passar den såväl till den som är designintresserad som till den som vill ha badrumsinredning som håller över tid.

Möbeln ingår i en serie produkter så du kan skapa en helhet i ditt badrum med matchande tvättställsskåp, högskåp samt spegelskåp. Allt finns i vit högblankt samt i wenge, som är brunsvart och har en tydlig ådring. Serien har också intressanta detaljer så som vändbara handtag, grönt fäste på handdukstorken samt grönt duschmunstycke.

 Hafa Lime finns i både brunsvartoch vit högblankt. 

Jordens Arkitekter

Jordens Arkitekter är ett litet kontor med många spännande projekt, både inom inrednings- och byggnadsarkitektur. Så här säger Jordens arkitekter om sin verksamhet, ”Viktiga grundstenar i vårt arbete är glädje, kreativitet, engagemang och förtroende vilket har resulterat i många långvariga kundrelationer. Hög kvalitet är givetvis också något som vi månar om i varje projekt. Vi lägger stor vikt vid detaljerna då de skapar en helhet som är viktig för känslan i de rum vi skapar”


Detalj på handdukstorken.

Mest lästa artiklar