Säkerhetsdörr från Bovalls dörrbryggeri

En ny slags säkerhetsdörr skyddar mot både brand, inbrott och ljud.


Skjutbara fönsterluckor

Gamla goda idéer i modern tappning blir ofta lyckade recept. Som dessa eleganta, skjutbara fönsterluckor utan fasta positioner från HAWA. Luckorna finns i ett flertal kulörer och modeller, tillverkas av trä, aluminium samt plast och är underhållsfria. Prisexempel: tre solluckor för ett fönsterparti i fullhöjd på 2700×2700 millimeter med beslag och skenor, från cirka 16 000 kronor. För återförsäljare se hofv2 metalldesign i Malmö, metalldesign.wordpress.com eller ring 0709-50 69 88.

Ståtligt och säkert – i en och samma dörr

Bohuslänska Bovalls dörrbyggeri har lanserat en ny, exklusiv dörr som skyddar mot både brand, inbrott, ljud och rökgaser för den säkerhetsmedvetne villaägaren. Den klassade säkerhetsdörren, som har ett hjärta av stål, har klätts med massiv ask som laseras i valfri kulör, alternativt miljömärkt Freijo och Mahogny eller oljad ek. Baksidan är av lackat stål i valfri kulör. Prisexempel 27 500 kronor inkl frakt.
För mer information, ring 0523-517 00 eller se www.bovalls.com

Trött på riskorn i skafferihyllan?

 

Återförslut öppnade påsar och förläng matens hållbarhet med en Anylock. Anylock förslutningspinne tål både frys och maskindisk och finns i fyra längder. En förpackning med sex påsförslutare kostar cirka 80 kronor hos bland andra NK, DesignTorget och smartasaker.se
För mer information, ring 08-28 28 65 eller se www.anylock.se

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar