ANNONS FRÅN SERVICEFINDER

Kom igång snabbare med din bostads vårprojekt

Efter en lång vinter börjar våren äntligen titta fram. Det innebär också att de många olika projekten i hemmet kan påbörjas – och nu enklare än någonsin.

Solen gör entré runt om i landet och många börjar nu se över hemmets framtida projekt. Kanske ska balkongen, uteplatsen eller fasaden få sig ett ordentligt lyft inför årets varmare dagar? Eller har du en renovering på gång som du äntligen vill ta tag i? Som villaägare är idéerna ofta många och då kan det vara bra att veta vart man kan vända sig för att hitta bra och pålitliga företag, menar Mie Nilsson, marknadschef på Servicefinder.

– Alla har inte någon i sin närhet som kan rekommendera en bra firma. Då är vår tjänst väldigt värdefull. Går du i renoveringstankar blir det en enkel start. Du slipper ringa runt till olika företag för att se om de har tid och möjlighet att hjälpa dig. 

Tryggt val av hantverkare

Du beskriver vad du vill ha hjälp med i appen eller på hemsidan och därefter hör relevanta företag som vill utföra jobbet av sig – oftast inom ett dygn. Alla företag som ansluter sig till Servicefinder kvalitetssäkras. De har godkänd F-skatt och är momsregistrerade. Dessutom görs dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte har gått i konkurs. På företagets profilsida går det också att läsa mer om företaget, se certifikat och behörigheter. Men den viktigaste kvalitetssäkringen är företagens omdömen från tidigare kunder. 

– Alla som använder vår tjänst blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme på företaget de har anlitat. På så vis kan du alltid känna dig trygg i att alla omdömen är baserade på verkliga upplevelser. 

Hitta och jämför hantverkare här

Servicefinders anslutna företag har ett högt snittbetyg på 4,5 av 5. 

”Helt suveränt jobb som blev gjort snabbt och effektivt på utsatt tid. Mycket trevligt bemötande och lyhördhet för mina tankar och önskemål som kund. Rekommenderas starkt!” skriver Helena i Södertälje och ger fem stjärnor till Trosa Träd & Trädgård AB.

Fem stjärnor och högsta betyg får även Byggparken Skaraborg av Mikaela för jobbet med att bygga ett trädäck: “Mycket trevlig och hjälpsam snickare. Kunde påbörja arbetet snabbt. Mycket god kommunikation.” 

En kostnadsfri tjänst

Genom Servicefinder är det enklare att hitta proffsiga och pålitliga hantverkare för ditt projekt, stora som små. Jämför offerter, läs tidigare omdömen och gör ett tryggt val i lugn och ro. Tjänsten är gratis och aldrig bindande. 

– Vi vill göra det enkelt för villaägare att förverkliga sitt drömhem, oavsett om det görs genom en nymålad fasad, en helt ny altan eller med ett mindre projekt i trädgården. Servicefinder hjälper dig hitta rätt företag för jobbet.

Hitta rätt hantverkare här

Mest lästa artiklar