Ledaren: Planen var ett helt nytt hus

Ett som vi hade planerat själva. Men det slutade med ett riktigt gammalt.

Vi hade letat hus i något halvår. Gått in i det ena skruttiga, konstiga huset efter det andra. I ett hus var det utställt rökelse överallt på ett misstänkt sätt. I ett annat var det fint på håll men trasigt när du tittade närmare. Och var huset fint – ja då var det för dyrt.

Jag började misströsta. Men så fick jag idén: Om vi köper tomt och bygger helt nytt, då får vi precis som vi vill ha det. Men för att det skulle fungera behövde vi vidga vårt sökområde eftersom det fanns fler tomter lite längre från stan än vi hade tänkt oss.

En söndag åkte vi ut till området där jag nu bor för att just titta på en tomt som var till salu. Bara för att orientera oss. Tomten var inget vidare, men området! Vi blev förälskade och fokuset förflyttades till att hitta någonstans att bo just där.

Det slutade med ett hus från slutet av 1800-talet på en grund från sent 1700-tal. Min dröm om det nya, fräscha, moderna huset som var perfekt anpassat just efter oss fick vila. Och det har jag aldrig ångrat. Men när jag går förbi de helt nybyggda husen kan jag ändå känna den där längtan som jag hade då, efter det helt nya.

I det här numret av Vi i Villa har vi en hel del just om att bygga nytt. Både för er som fantiserar och vill veta vad det innebär och för er som faktiskt har bestämt er för att ert nästa hus ska bli nybyggt.

Gå också in på vår sajt och läs mer där. Just att bygga nytt kommer få större fokus hos oss framöver!

TV: Redaktionens bästa klipp!
ANNONSSAMARBETE MED CONTI-CUBE

”Grannarna planerar att skaffa en likadan modell”

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd har gjort succé i Europa. Nu lanseras det i Sverige. 

– Nu kommer inte djuren åt soporna längre, jag är supernöjd, säger en kund.
conti-cube

Soptunnor som blåser omkull, attraherar fåglar och skadedjur eller används av utomstående är vanliga problem för villa- och fastighetsägare. Många vill dölja sina sop- eller återvinningskärl genom att sätta upp tältliknande skydd eller bygga en träspaljé – men nu lanseras ett stilrent, väderbeständigt och låsbart sopkärlsskydd i Sverige.

CONTI-CUBE har sedan 2020 skapat och levererat sopkärlsskydd i Europa. Efter lanseringen blev succén snart ett faktum och produkten blev snabbt en vanlig syn hos villa- och fastighetsägare i både Polen, Österrike och Tyskland.

 – Jag tycker att de är otroliga, både visuellt och praktiskt sett. De har en solid konstruktion som inte påverkas ens av starka vindar, säger kunden Hanna från Polen. Hon berättar att hon tidigare behövt ha sina soptunnor stående inne i sin trädgård då djur annars tog sig in i dem, men nu kan hon äntligen ha kärlen ute vid gatan.

Vill du veta mer om kärlen? Klicka här.

Kan utökas efter behov

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd håller enkelt och smidigt dina soptunnor och återvinningskärl på plats. De levereras i storlekar 120, 240 och 1100 liter och kan enkelt utökas efter behov på grund av sin modulära design. Skydden är i antracitfärg och du monterar det enkelt själv – något som kunden Michael från Österrike uppskattade.

– Jag köpte en dubbel uppsättning om 240 liter och är sjukt imponerad. Hålen var förborrade och monteringsanvisningen var på riktigt så välskriven att ett barn hade kunnat förstå den. Det finns inte någon produkt på marknaden som ens kan jämföras med den här. 

Fri frakt i Sverige

Sopkärlsskyddet är underhållsfritt och tillverkat av galvaniserat stål. Alla produkter tillverkas i EU och levereras utan fraktkostnad. Dessutom är det möjligt att välja till en låsbar modell. 

Carmen från Tyskland berättar att hela hennes grannskap har blivit nyfiket på hennes sopkärlsskydd och berättat att de planerar att införskaffa likadana.

– De ser väldigt moderna ut och allt gick supersmidigt från beställning till leverans. Jag kan inte säga något negativt alls, det är en toppenprodukt.

Klicka här för att läsa mer.

Om CONTI-CUBE Modernt sopkärlsskydd:

  • Tillverkat av stål
  • Väderbeständig
  • Kan bli låsbar – skydd för oönskad åtkomst (tillval)
  • CONTI-CUBE sopkärlsskydd gör att dina sopkärl ser mer eleganta ut
  • Kontakta CONTI-CUBE på telefon: 08–384413 eller mejl info@conti-cube.com

Läs mer och beställ CONTI-CUBE här

Mest lästa artiklar