ANNONS FRÅN SORSELESTUGAN

Garage som är busenkla att montera ihop

Du behöver inte vara byggmästare eller handyman för att bygga ihop garagen alldeles på egen hand. De är lättmonterade och man klarar själv att fullföra bygget från start till mål.


Börja med att fundera på vad du vill förvara i garaget och hur du vill använda det. Ett dubbelgarage rymmer exempelvis två bilar och mer därtill, medan ett enkelgarage rymmer en bil. Du kanske behöver plats för att förvara trädgårdsredskap, gräsklippare, cyklar, skidor, verktyg och annat. När du beställer ett garage får du 15% rabatt

 

Ta mått och planera 

Storlekarna på garagen skiljer sig åt beroende på vilken byggsats du väljer. Hos Sorselestugan hittar du alltid information om bland annat utvändiga mått, invändiga mått, takmått och fönstermått. Du kan även skriva ut fullständiga produktblad för att rådgöra med familjen. Med måtten i åtanke blir det mycket enklare sedan när du ska beställa hem rätt byggsats. Du kommer då på förhand att veta hur mycket plats du har i garaget och hur mycket du kan förvara där. När man inreder garaget ska man ha det så luftigt som möjligt så att man inte råkar repa cykeln mot billacken eller behöva backa ut bilen för att kunna rulla ut gräsklipparen.

 

Så här kan det se ut invändigt i enkelgarage 24 M1, garage och verkstad i ett.
Foto: sorselestugan.se 

 

Alla garage levereras med färdiga takstolar och du kan välja att beställa till isolering och yttre takbeklädnad som plåttak. Till samtliga byggsatser kommer även marknadsledande Hörmanns portar.

 

Därför kan du sätta igång direkt

Du behöver inte ansöka om bygglov, men en bygganmälan behöver skickas in till byggnadsnämnden i din hemkommun. Ett attefallshus räknas nämligen som en komplementbostad om ytan inte överskrider 25 kvadratmeter. Garaget får inte stå närmare än fyra och en halv meter från grannens tomtgräns.

Med över 35 års erfarenhet erbjuder Sorselestugan byggsatser som är noga planerade och anpassade in i minsta detalj. Det gör att du spar tid och kan börja montera ihop byggsatsen omedelbart. Materialet består av norrländskt virke av hög kvalitet som produceras i Lappland. Med material av högsta kvalitet kommer garaget stå sig längre och fylla rätt funktion för hela familjen.

 

I dubbelgarage 81 M1 får du enkelt plats med två bilar och mer därtill.
Foto: sorselestugan.se 

 

Mest lästa artiklar