Annons för kalklosare.se

Kalklosare: Din bästa vän i kampen mot kalk

Kalk. Dödsfienden nummer ett. Att behöva lägga ner tid på att skrubba rent med sura kemikalier och knogfett för att få bort eländet känns helt värdelöst.

Som tur är finns det effektiva hjälpmedel mot kalk och ett sådant är Kalklosare, som enkelt och smidigt tar bort kalkavlagringar utan att du själv behöver lyfta ett finger.

I den här artikeln kikar vi närmare på denna danska uppfinning för att få reda på hur Kalklosare egentligen fungerar. Det kan du se i videoklippet nedan, där kemiingenjör Poul Rasmussen förklarar.

Lätt att montera – och så sköter den sig själv

Ja, det stämmer faktiskt. Kalklosare kräver inga experthänder för att monteras. Du klarar det själv genom att fästa kalklösaren direkt på husets inkommande vattenledning. Det behövs inga verktyg eller krångliga manualer. Hur enkelt som helst.

Så fort den sitter på röret börjar den verka sin magi.

Här är det viktigt att veta att det fortfarande kommer att finnas kalk i vattnet. Men istället för att avkalka, så ändrar Kalklosare strukturen på kalken, från kalcit till aragonit. Det innebär att kalken nu finns i vattnet som  ett pulver, vilket du säkert blir gladare för.

Kalken sätter sig inte längre som kalksten på dina kranar, i dusch, vattenkokare och annat som är i ständig kontakt med vatten, och du behöver inte använda kemikalier eller knogfett för att få bort kalken. Det är dessutom bättre för miljön, plus att du sparar tid som du kan ägna åt roligare saker än att ta bort kalk. Och som en extra bonus förlänger du faktiskt livslängden på din tvättmaskin, diskmaskin, kaffemaskin med mera. 

Det enda som Kalklosare behöver är en anslutning till ett eluttag. Elen kostar dig faktiskt bara 20 SEK per år.

Oroa dig inte, här handlar det inte om något hokus pokus. Kalklosare använder elektromagnetism och olika frekvenser för att påverka vattnet och har testats grundligt, både i laboratorier och i verkligheten. Du har därför också full returrätt i 365 dagar, så skicka tillbaka den helt utan kostnad om du inte blir nöjd.

Kalklosare är ett vetenskapligt mästerverk

Även om tekniken inte är ny så har den fått sig en rejäl uppgradering i Kalklosare.

Tekniken har faktiskt funnits sen 80-talet i diverse produkter som använder elektromagnetiska signaler. Hemligheten i den här produkten ligger däremot i att träffa rätt frekvenser för att bryta ner kalken effektivt. Så om du tidigare testat något liknande utan framgång kan du lugnt ge Kalklosare ett försök, för den gör precis vad den lovar.

Det kan tusentals nöjda kunder vittna om och  HÄR kan du även läsa om Skee Vandværks ambitiösa testprojekt. I facktidningen Maskinmesteren kan du även ta del av succén i Horsens kommun med Kalklosare. Läs mer HÄR.

Det är faktiskt en imponerande produkt som funkar speciellt bra i Sverige där vi har ett av världens bästa dricksvatten, men tyvärr också mycket kalk. Här får du det bästa av två världar, eftersom din kropp fortfarande får i sig kalcium från dricksvattnet – som är hälsosamt för ben och tänder – men samtidigt slipper överbelasta dina hushållsmaskiner, hemelektronik och kranar med kalkavlagringar.

Och så är det sunt för plånboken också, då det förlänger livstiden på dina hushållsapparater.
Du har alltså inget att förlora, speciellt med 365 dagars returrätt och rabattkoden ”KALKLOSARE25” som ger dig 25% rabatt fram tills den 31maj. Den bjuder vi på för att fira att Kalklosare nu också finns i Sverige. Enda nackdelen är att du blir snuvad på glädjen att skrapa bort kalkavlagringar. Men allt har sitt pris, eller hur?

Få reda på mer hos kalklosare.se

Mest lästa artiklar