Rätt utrustning för jobbet!

Som villaägare finns det nästan alltid något att pyssla med i hus eller trädgård. Rätt utrustning gör jobbet både enklare och roligare.

Sköna, snygga kläder och bra verktyg gör allt arbete med hus och trädgård roligare. Kläder från Gardengirl.

Att bra verktyg gör halva jobbet är kanske en klyscha, men en sann sådan. Att satsa på kvalitet när det gäller verktyg och redskap lönar sig nästan alltid, i alla fall om det är jobb som du brukar göra ofta. Men vad som är rätt för ett jobb behöver inte bara vara det som är praktiskt, ibland kan det vara kul att känna sig lite fin också, som till exempel när man jobbar i trädgården.

 

 

 

 

Just när det gäller trädgårdskläder har utbudet när det gäller sådana ökat markant de senaste åren. Och nog känns kriget mot maskrosorna något roligare om man får vara så här snygg?

 Se bildgalleri över trädgårdskläder!

 

Är jobbet lite mer av bygg- eller målarkaraktär finns en hel det kläder som passar både proffs och amatörer.

 Se bildgalleri över bygg- och målarkläder!

 

Bra verktyg är ju som bekant också en förutsättning för att jobbet ska gå smidigt.

 Se bildgalleri över verktyg!

 Köpinformation

www.gardentribe.se
www.gardengirl.se
www.inreda.com
www.gardena.se
www.bosch.se
www.blackandddecker.se
www.fiskars.se
www.clasohlson.se
www.proffsgarderoben.se
www.arbetsbutiken.se

  

TV: Redaktionens bästa klipp!
ANNONSSAMARBETE MED CONTI-CUBE

”Grannarna planerar att skaffa en likadan modell”

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd har gjort succé i Europa. Nu lanseras det i Sverige. 

– Nu kommer inte djuren åt soporna längre, jag är supernöjd, säger en kund.
conti-cube

Soptunnor som blåser omkull, attraherar fåglar och skadedjur eller används av utomstående är vanliga problem för villa- och fastighetsägare. Många vill dölja sina sop- eller återvinningskärl genom att sätta upp tältliknande skydd eller bygga en träspaljé – men nu lanseras ett stilrent, väderbeständigt och låsbart sopkärlsskydd i Sverige.

CONTI-CUBE har sedan 2020 skapat och levererat sopkärlsskydd i Europa. Efter lanseringen blev succén snart ett faktum och produkten blev snabbt en vanlig syn hos villa- och fastighetsägare i både Polen, Österrike och Tyskland.

 – Jag tycker att de är otroliga, både visuellt och praktiskt sett. De har en solid konstruktion som inte påverkas ens av starka vindar, säger kunden Hanna från Polen. Hon berättar att hon tidigare behövt ha sina soptunnor stående inne i sin trädgård då djur annars tog sig in i dem, men nu kan hon äntligen ha kärlen ute vid gatan.

Vill du veta mer om kärlen? Klicka här.

Kan utökas efter behov

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd håller enkelt och smidigt dina soptunnor och återvinningskärl på plats. De levereras i storlekar 120, 240 och 1100 liter och kan enkelt utökas efter behov på grund av sin modulära design. Skydden är i antracitfärg och du monterar det enkelt själv – något som kunden Michael från Österrike uppskattade.

– Jag köpte en dubbel uppsättning om 240 liter och är sjukt imponerad. Hålen var förborrade och monteringsanvisningen var på riktigt så välskriven att ett barn hade kunnat förstå den. Det finns inte någon produkt på marknaden som ens kan jämföras med den här. 

Fri frakt i Sverige

Sopkärlsskyddet är underhållsfritt och tillverkat av galvaniserat stål. Alla produkter tillverkas i EU och levereras utan fraktkostnad. Dessutom är det möjligt att välja till en låsbar modell. 

Carmen från Tyskland berättar att hela hennes grannskap har blivit nyfiket på hennes sopkärlsskydd och berättat att de planerar att införskaffa likadana.

– De ser väldigt moderna ut och allt gick supersmidigt från beställning till leverans. Jag kan inte säga något negativt alls, det är en toppenprodukt.

Klicka här för att läsa mer.

Om CONTI-CUBE Modernt sopkärlsskydd:

  • Tillverkat av stål
  • Väderbeständig
  • Kan bli låsbar – skydd för oönskad åtkomst (tillval)
  • CONTI-CUBE sopkärlsskydd gör att dina sopkärl ser mer eleganta ut
  • Kontakta CONTI-CUBE på telefon: 08–384413 eller mejl info@conti-cube.com

Läs mer och beställ CONTI-CUBE här

Mest lästa artiklar