Uppdatera verktygsboden: 11 trädgårdsfavoriter

Varsågod, elva nya trädgårdsfavoriter som håller tomten i schack. 

1. Hacka häcken

Häcksax med teleskopskaft som anpassar sig efter arbetet. Tack vare häcksaxens teleskophand- tag kan du beskära både högt och lågt utan att behöva sträcka på dig. Häcksax HS86 Fiskars, Fiskars.se, 499 kr.

2. Lufta mattan

Klassiskt utformad räfsa för nedfallna löv samt luftning av gräsmattan. Prisvärd och tålig. Räfsa Karlstad Redskap, Karlstadredskap.se, 190 kr.

3. Klipp till

Enkel sekatör med rostfritt blad. Klarar upp till 12 mm. Sekatör, Biltema, 70 kr.

4. Gräv lätt

Nätt spade med smalare blad som gör det lättare att komma åt i trånga utrymmen i rabatten. Spade Burgon & Ball, Lillafiskaregatanstradgardsbutik.se, 695 kr.

5. Vänd komposten

Grephuvud av härdat stål med fyra klor och skaft av lackat askträ. Grep Biltema, Biltema.se, 149 kr.

Missa inte: 50 knep alla händiga bör känna till!

6. Såga till

Grensåg med säkerhetsklipp som gör att du lätt kan hänga sågen i byxorna. Greppet utformat så att fingrarna inte kan glida mot sågens tänder. Grensåg Dynamic Xtract Fiskars, Fiskars.se, 320 kr.

7. Släck törsten

Praktisk vattenslang som håller växterna nöjda och gräsmattan grön. Vattenslang Nyby, Clas Ohlson, 180 kr.

Läs även: Här klickar du hem verktyg från nätet

8. Gräv tungt

Grävspade med blad av lackerat stål, träskaft och plastgrepp. Grävspade Hard Head, Jula.se, 99 kr.

9. Kapa grenar

Ordentlig utväxling och rejäla mothållskäftar som hjälper dig att på ett enkelt sätt beskära hårda och annars svårhanterade grenar. Grensax Hard Head, Jula.se, 199 kr.

10. Hacka effektivt

Ogräshacka i härdat och tempererat rostfritt stål som effektivt skär ogräset strax under jordytan. Ogräshacka, Lillafiskaregatanstradgardsbutik.se, 298 kr.

11. Snygga till skarvarna

Ergonomiskt utformad fogkrats som hjälper dig att hålla rent mellan plattorna. Fogkrats Gardena Comfort, Gardena.com, 130 kr.

Hos Prisjakt kan du jämföra trädgårdsredskap och priser. 

TV: Redaktionens bästa klipp!
ANNONSSAMARBETE MED CONTI-CUBE

”Grannarna planerar att skaffa en likadan modell”

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd har gjort succé i Europa. Nu lanseras det i Sverige. 

– Nu kommer inte djuren åt soporna längre, jag är supernöjd, säger en kund.
conti-cube

Soptunnor som blåser omkull, attraherar fåglar och skadedjur eller används av utomstående är vanliga problem för villa- och fastighetsägare. Många vill dölja sina sop- eller återvinningskärl genom att sätta upp tältliknande skydd eller bygga en träspaljé – men nu lanseras ett stilrent, väderbeständigt och låsbart sopkärlsskydd i Sverige.

CONTI-CUBE har sedan 2020 skapat och levererat sopkärlsskydd i Europa. Efter lanseringen blev succén snart ett faktum och produkten blev snabbt en vanlig syn hos villa- och fastighetsägare i både Polen, Österrike och Tyskland.

 – Jag tycker att de är otroliga, både visuellt och praktiskt sett. De har en solid konstruktion som inte påverkas ens av starka vindar, säger kunden Hanna från Polen. Hon berättar att hon tidigare behövt ha sina soptunnor stående inne i sin trädgård då djur annars tog sig in i dem, men nu kan hon äntligen ha kärlen ute vid gatan.

Vill du veta mer om kärlen? Klicka här.

Kan utökas efter behov

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd håller enkelt och smidigt dina soptunnor och återvinningskärl på plats. De levereras i storlekar 120, 240 och 1100 liter och kan enkelt utökas efter behov på grund av sin modulära design. Skydden är i antracitfärg och du monterar det enkelt själv – något som kunden Michael från Österrike uppskattade.

– Jag köpte en dubbel uppsättning om 240 liter och är sjukt imponerad. Hålen var förborrade och monteringsanvisningen var på riktigt så välskriven att ett barn hade kunnat förstå den. Det finns inte någon produkt på marknaden som ens kan jämföras med den här. 

Fri frakt i Sverige

Sopkärlsskyddet är underhållsfritt och tillverkat av galvaniserat stål. Alla produkter tillverkas i EU och levereras utan fraktkostnad. Dessutom är det möjligt att välja till en låsbar modell. 

Carmen från Tyskland berättar att hela hennes grannskap har blivit nyfiket på hennes sopkärlsskydd och berättat att de planerar att införskaffa likadana.

– De ser väldigt moderna ut och allt gick supersmidigt från beställning till leverans. Jag kan inte säga något negativt alls, det är en toppenprodukt.

Klicka här för att läsa mer.

Om CONTI-CUBE Modernt sopkärlsskydd:

  • Tillverkat av stål
  • Väderbeständig
  • Kan bli låsbar – skydd för oönskad åtkomst (tillval)
  • CONTI-CUBE sopkärlsskydd gör att dina sopkärl ser mer eleganta ut
  • Kontakta CONTI-CUBE på telefon: 08–384413 eller mejl info@conti-cube.com

Läs mer och beställ CONTI-CUBE här

Mest lästa artiklar