I SAMARBETE MED DIGIDEAL

I samarbete med Digideal presenterar vi ett gäng riktigt grymma deals, med kraftigt rabatterade priser. Välkommen att fynda!

Erbjudandena börjar gälla i september 2021.

Kraftfull ficklampa som lyser upp till 40 gånger starkare än en vanlig ficklampa. Ord. pris 899 kr, ditt pris 149 kr

149 kr istället för 899 kr för en tålig och kraftfull LED-ficklampa i högsta kvalitet. Ficklampan är vattentålig och gjord i aluminium. Denna ficklampa avger 1000 lumen, ca 40 gånger starkare än en vanlig ficklampa. Välj om du vill ha batteri-kit till.

Stormhagen bäddset från Kosta Linnewäfveri i finaste bomullssatin. Ord. pris 779 kr, ditt pris 299 kr

299 kr istället för 779 kr för bäddset Stormhagen från Kosta Linnewäfveri. Sov gott i finaste bomullssatin. Välj mellan färgerna vitt med mönster, blått med mönster eller grönt med mönster. Välj att köpa 1, 2 eller 4 st set.

Vattentåliga touch-handskar som är varma och sköna att bära. Välj mellan fem olika färger. Ord. pris 399 kr, ditt pris 169 kr

169 kr istället för 399 kr för ett par vindtäta och vattenavvisande handskar. Handskar som inte bara håller dig varm utan även kan användas på pekskärmar. Handskarna är lätta, har bra rörlighet och grepp.
 

Tvättborste inklusive teleskopskaft med vattenmatning och automatisk tvålpump med dosering. Den perfekta lösningen för rengöring utomhus! Ord. pris 999 kr, ditt pris 499 kr

499 kr istället för 999 kr för en tvättborste inklusive teleskopskaft med vattenmatning och automatisk tvålpump med dosering. Skaftet är utdragbart och kan bli som längst 4,6 meter. Borsten har även ett
vinkelbart borstskaft vilket gör att du enkelt kommer åt på många platser. Den perfekta lösningen för rengöring utomhus!

TV: Redaktionens bästa klipp!