ANNONS FRÅN OTOVO

5 anledningar varför du ska välja Otovo som leverantör

Med över 1500 installerade solcellsanläggningar till privatpersoner i bagaget är Otovo Nordens största leverantör av solceller. Här hittar du fem anledningar varför du ska gå genom Otovo när du väljer förnybar energi med solceller.


1: Erbjuder bara de bästa installatörerna 

Otovo samarbetar endast med de allra bästa installatörerna av solpaneler. Samtliga av Sveriges lokala installatörer granskas noga och jämförs innan du kommer i kontakt med den bästa i just ditt område. Otovo tar hand om det och spar dig tiden du annars hade behövt lägga ner på att ringa runt själv.

2: Använder bara den senaste tekniken 

Otovo, med Dr Andreas Bentzen i spetsen, är branschledande när det kommer till utvärdering av solpaneler. Detta görs löpande för att man hela tiden enbart ska använda den allra senaste solcellstekniken. 

3: Alltid bästa pris

Den installatör som Otovo väljer ut är den som har högst kundbetyg och lägst pris i ditt område. Detta görs i samband med att du testar ditt tak på otovo.se. Skulle någon annan leverantör skicka en offert på ett lägre pris så matchar Otovo priset och erbjuder på så vis en lägsta prisgaranti.

4: Tar ett helhetsansvar

Otovos erfarna projektledare sköter allt som har med installationen av solcellsanläggningen att göra från start till mål, utan några dolda kostnader. Detta innebär allt pappersarbete och all kontakt med installatören.

5: Trygghet med bra försäkringar

Du får omfattande och förmånliga försäkringar och garantier på solcellsanläggningen. Det gör att du kan känna dig trygg med din investering.

 

Mest lästa artiklar