ANNONS FRÅN SKELLEFTEÅ KRAFT

Framtidssäkra din energilösning

Är det dags att se över din energiförbrukning? Hos Skellefteå Kraft får du hjälp med allt du behöver.

Ingen har väl missat att elpriset varierar mycket just nu och ganska ofta är väldigt högt. Det har gjort att intresset för energifrågor ökat markant och många hushåll ser över både sin förbrukning och sitt elavtal, men även lösningar för energieffektivisering. 

Allt från samma leverantör

Att hitta rätt i djungeln av erbjudanden kan vara svårt, därför kan det vara skönt att ha möjlighet att välja smarta lösningar hos en och samma leverantör. Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter och erbjuder olika typer av elavtal men även laddboxar och solceller. 

Foto: Paulina Holmgren

– Vårt breda utbud gör att vi kan erbjuda våra kunder riktigt bra helhetslösningar. Vår paketering med smart laddbox och ett förmånligt elavtal är till exempel bland det vassaste på marknaden eftersom du får en rabatt på elavtalet till ett totalt värde av 3 600 kronor, säger Nelia Karlsson, privatsäljare på Skellefteå Kraft.

Elavtal som passar dig

När det kommer till elavtal finns det flera att välja på, vilket som passar bäst för dig beror på bland annat på vilket sätt du förbrukar el och vilket utrymme du har i din ekonomi. 

Foto: Patrick Degerman

– Kortfattat brukar vi säga att ett fast elpris kan vara lite dyrare om du tecknar när priset är högt, men passar om du vill ha stenkoll på månadskostnaden. Ett rörligt elpris blir ofta billigare över tid men kräver att du har utrymme i ekonomin de månader när elen är dyrare. Och väljer du ett timprisavtal behöver du följa prisutvecklingen noga och styra din förbrukning till de timmar det är billigast, förklarar Nelia och fortsätter:

– Är man osäker på vilket avtal man ska ha är man välkommen att höra av sig till oss, så kan vi guida dig och hitta det avtal som passar dig bäst.

Alltid 100 % förnybar kraft

All el från Skellefteå Kraft kommer från förnybara källor som vind och vatten, och vill man ta det ännu ett steg och framtidssäkra både hushållets energiförbrukning och sin elbilsladdning erbjuder Skellefteå Kraft även solceller till taket. Då kan man förse både hus och bil med egenproducerad el hämtad direkt från solen. Att installera solceller är en stor investering men med en skattereduktion på installationen om 20 %, möjlighet till gröna lån med lägre ränta och såklart en minskad elkostnad kan det vara ett bra sätt att framtidssäkra sin energilösning. 

Foto: Thea Holmqvist

– I dagsläget räknar vi med att en investering för en genomsnittlig villa i elområde 3 betalar av sig inom 10-12 år, säger Jonas Nygren, säljare solceller, och fortsätter:

– Det ökar även värdet på ditt hus. Och kombinerar du dessutom solcellerna med ett mikroproduktionsavtal så köper vi elen du inte använder själv. Vårt mål är att hjälpa våra kunder till en hållbar omställning och har alltid kundens behov i fokus.

Ett riktigt schysst erbjudande för dig som läser Vi i Villa

100% förnybar el till inköpspris helt utan månadsavgift i 9 månader, till ett värde av 405 kronor inklusive moms. Ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. Skellefteå Krafts prisbelönta kundservice får du köpet.

Ta del av erbjudande

Mest lästa artiklar