ANNONS FRÅN OTOVO

Pontus: ”Det är en självklarhet att solpaneler höjer värdet på huset”

I somras hade vi många soltimmar i Sverige och på många håll i landet var det till och med värmerekord. Sommaren 2019 förväntas bli ännu ett rekordår för solenergi i Sverige. Pontus anser att solenergi ligger rätt i tiden och tror att vi alla tillsammans kan göra en förändring.


Pontus är en teknikintresserad egenföretagare inom AV Branschen med hus i Nacka. På taket har han 36 solpaneler som blänker i solen. Pontus solpaneler kommer att jobba på högvarv nu när våren närmar sig och solen tittar fram igen.

 

På huset sitter 36 solpaneler. 

Jämförde olika leverantörer

– Jag jämförde sex-sju stycken och fick offert från åtminstone fyra. Det visade sig trots allt att Otovo var billigast på just det här. Jag fick ett väldigt bra intryck. Det var snabba svar och det uppskattar jag, berättar Pontus. 

Solceller rätt i tiden

Solceller blir allt vanligare i Sverige och med en solcellsanläggning bidrar man till en bättre miljö och gör samtidigt en lönsam investering för framtiden.

– Det ligger i tiden. Gör alla så här så gör vi ju ändå någon form av förändring, säger Pontus.

Höjer värdet på huset

– I det läget som vi befinner oss i nu med tankarna på miljön som finns så är det en självklarhet att solpaneler höjer värdet på huset, säger Pontus. Jag skulle se det som en jättepositiv sak om jag flyttade till ett hus som redan har en solcellsanläggning installerad.

Du får dina solpaneler installerade inom 4-8 veckor.

Mest lästa artiklar