Försköna elementen

Visst finns det snygga element. Men om man inte vill köpa nya just nu – då kan man alltid gömma de fulare varianterna med snygga elementskydd.


Försköna dina element.
Massiv ek.
Med ordentliga lufthål så att den varma luften från elementet kan cirkulera som den ska. Finns i olika höjd och bredd. Måttbeställs. Går även att få i massiv björk. Pris från 2 800 kronor. MyWindow PersiennGruppen.

Nya element är oftast rätt snygga, men med ett elementskydd slipper man se gamla lite fulare elementvarianter.

När det gäller elementskydd ska man dock tänka på att de inte är för täta. Den varma luften från element måste kunna cirkulera runt i rummet, inte stanna där bakom skyddet. Titta på bilderna på dessa elementskydd så ser du hur många och ordentliga lufthål det finns. Både på sidan, ovan och framför. För att vara riktigt säker på att man får ett skydd som fungerar kan det vara säkrast att köpa ett färdigt men annars finns det gott om gör-det-själv-tips på internet på hur man gör sitt eget.


Inga standardlösningar.
Basco Interiör tillverkar personliga elementskydd i olika träslag, ek, bok, björk eller målad MDF. Pris från 2 500 kronor per löpmeter. Gör-det-själv med olika interiörskivor och monteringsmöjligheter. Detta i rotting, Monica. Från 1 160 kronor. Lundbergs. Stramare former. Detta i ek, finns även i björk, vitlackerad MDF med tillbehör i olika storlekar. Pris Olivia ek med sida och benpar från cirka
2 995 kronor. Lundbergs. Fristående elementskydd på fot. Finns i olika träslag från cirka 2 500 kronor per löpmeter. Priset är beroende av materialval och utförande. Basco Interiör.

Köpinformation:

Basco Interiör, 08-756 00 73, www.basco.nu

Lundbergs, 0155-20 26 00, www.lundbergs.com

MyWindow PersiennGruppen, 020-25 35 00, www.persienngruppen.se   

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar