ANNONS FRÅN GASOLTUBEN

Så förbereder du ditt hem för kriser och samhällsstörningar

Är ditt hem väl förberett för ett långvarigt strömavbrott eller någon annan form av allvarlig samhällsstörning?

gasoltuben

I oroliga tider av krig, fluktuerande elpriser och pandemier är det viktigt att satsa på en ordentlig hemberedskap. Vid ett långvarigt strömavbrott eller någon annan allvarlig störning i samhället behöver varje enskilt hushåll kunna tillgodose grundläggande behov som vatten, mat och värme när samhällets service och tjänster inte fungerar som vanligt. Myndigheten för Säkerhet och Beredskap, MSB, anger gasolkamin som en bra alternativ värmekälla om krisen skulle vara ett faktum.

Färdigpackade värme- och krispaket

Gasoltuben har marknadens bredaste sortiment vad gäller värmeprodukter och erbjuder färdigpackade krispaket och värmepaket – allt för att göra den viktiga hemberedskapen så enkel som möjligt.

– Många upplever en rädsla för att bli utan ström eller värme och då kan vi erbjuda ett komplement i oroliga tider. Det är en väldigt bra investering att satsa på en gasolkamin exempelvis till hemmet, säger Robert på Gasoltuben.

Värmepaketen och krispaketen finns i lite olika utföranden beroende på kundens behov, men samtliga kit innehåller allt man behöver om värmen eller strömmen skulle lägga av. 

– Våra värmepaket består av en gasolkamin, en gasolflaska och ett regulatorset och i krispaketet ingår även ett gasolkök, säger Robert.

Unik funktion

En gasolkamin värmer i regel upp till 60 kvadratmeter och finns i olika storlekar. Samtliga värme- och krispaket levereras tillsammans med en fylld gasolflaska direkt hem till dörren. En unik funktion i krispaketet är att man kan parkoppla gasolköket och kaminen och köra båda på en och samma gasolflaska.

– Vi vill att våra kunder ska kunna slappna av och lita på att vi redan har tänkt ut allt. De behöver bara koppla in gasolkaminen och vara trygga i att de kan upprätthålla basala funktioner som värme och matlagning även i en krissituation, avslutar Robert.

Mest lästa artiklar