ANNONS FRÅN COMPRICER

Så kan du som villaägare göra stora besparingar: ”Flera tusenlappar extra i plånboken”

Det är tuffa ekonomiska tider, inte minst för dig som bor i villa. Tur är då att det finns pengar att spara – genom din villaförsäkring och Compricer.

Under det senaste året har mycket i vardagen blivit avsevärt dyrare. Särskilt drabbade är villaägare, vars hutlöst dyra elräkningar inneburit en rejäl huvudvärk för många. Många letar nu efter alternativa vägar för att spara på utgifterna varje månad – och det finns ett sätt som är smidigare än många andra.

– Genom att ta en närmre titt på din villaförsäkring och bilförsäkring kan du spara flera tusentals kronor, förklarar Christina Sahlberg, sparekonom på Compricer. 

En stor besparing

Med hjälp av Compricer kan du enkelt jämföra samt byta dina försäkringar, elavtal, bo- och privatlån. Du får en snabb och enkel översikt över olika försäkringsbolags priser och villkor och kan ta ett beslut utefter vad som passar dig och din villa bäst.

Läs mer om hur Compricer kan hjälpa dig med din villaförsäkring

Att jämföra produkter sinsemellan är närmast vedertaget vid inköp av dyrare produkter, exempelvis i form av TV-apparater, datorer och möbler. Förutom att se vilken som är mest prisvärd vill många också försäkra sig om att den specifika produkten passar deras behov innan de slår till. Detta är precis vad Compricer gör på dina viktiga försäkringar och lån.

– Två tredjedelar av Sveriges bilägare har exempelvis aldrig bytt sin bilförsäkring, och väldigt många av dessa valde första bästa förslag som de fick. Att göra en check med hjälp av oss på Compricer är kostnadsfritt och kan i flera fall leda till flera tusenlappar extra i plånboken, berättar Christina.

Har du en bilförsäkring? Kolla här!

Få hjälp av experter 

Självklart finns möjligheten att göra samtliga jämförelser på egen hand, men det har tidigare varit ett svårnavigerat område för den som inte är helt insatt. Det blir dessutom snabbt rörigt med en mängd olika siffror att hålla reda på.

– Compricer gör det enkelt att jämföra och sen låta dig välja den försäkring som passar dig allra bäst. Det är ingenting som behövs göras flera gånger i månaden, utan vi brukar rekommendera att en gång per år göra en liten incheckning på vad man har – och se till att man har det skydd man behöver till rätt pris, säger hon och avslutar:

– Om man känner att man famlar i mörkret och skulle behöva tips och råd kan man alltid kontakta våra experter så hjälper vi gladeligen till.

Läs mer om Compricer här

Mest lästa artiklar