Hur eko är du – svar

Flest A: Imponerande! Du är allt en riktig miljökämpe! Om alla var som du kanske vi inte skulle ha den här eviga miljödebatten. Fortsätt med ditt duktiga arbete och försök inspirera dina vänner att följa i dina spår. Berätta för dem hur du har gjort för att få in de miljövänliga rutinerna i din vardags.…


Flest A: Imponerande!
Du är allt en riktig miljökämpe! Om alla var som du kanske vi inte skulle ha den här eviga miljödebatten. Fortsätt med ditt duktiga arbete och försök inspirera dina vänner att följa i dina spår. Berätta för dem hur du har gjort för att få in de miljövänliga rutinerna i din vardags. Heja dig!

Flest B: Helt okej
Du är en medelsvensson vad det gäller miljötänk. Du gör det där som de flesta gör. Men ska vi rädda planeten måste vi göra mer. Fortsätt med det du redan gör men börja gärna med något ytterligare – kanske lite noggrannare sortering eller färre långresor?

Flest C: Miljöboven
Skärpning! Du behöver nog titta på Al Gores film En obehaglig sanning en gång till. Se till att förändra ditt beteende i små steg; källsortera lite bättre, åk bil lite mer sällan och prova att köpa det KRAV-märkta köttet nästa gång.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar