Klädhängare från taket

Världens enklaste mobila klädhängare — kättingen i taket — tar hand om gästernas ytterkläder.


Hallen är svår nog att få att fungera till vardags, och när det kommer många gäster brukar kaoset vara ett faktum. För att lösa problemet finns världens enklaste lösning, en stadig krok i taket med en rejäl kätting i. Kroka snabbt på när gästerna kommer och när festen är över är det bara att ta bort kättingen igen och ordningen är återställd. Eftersom kättingen har massor av länkar att trä in galjarnas krokar i, rymmer den ledigt minst tio ytterplagg om de inte är alltför otympliga. Om du har en lång korridor i hallen kan du istället fästa kättingen mellan krokar längs med väggen, då rymmer den faktiskt ännu fler kläder.

Viktigt är förstås att du fäster kroken ordentligt i en regel, ytterkläder väger mer än man kanske tror.

 

Vi i villa ger dig allt inom kök, bad och inredning.

Kroka fast kättingen i takkroken när gästerna kommer och vips har du en klädförvaring som sväljer minst tio ytterplagg. (Kläder från Lindex.)

Vi i villa ger dig allt inom kök, bad och inredning.

Om du har en lång, tom vägg kan du istället fästa kedjan vågrätt mellan ett antal krokar på väggen. Hur många krokar som behövs beror på väggens längd. Känner du dig extra kreativ kan du måla galgarna så det ser festligare ut. Tänk bara på att använda en färg som garanterat inte färgar av sig på kläderna!

Vi i villa ger dig allt inom kök, bad och inredningar. Galge.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar