Välkommen in!

Hallen är det första du möter när du kommer in i huset, och det sista du ser när du går ut. Här är två inspirerande hallösningar.


Hallen är det första du möter när du kommer in i huset, och det sista du ser när du går ut. Den ger ett första intryck av hemmet och kanske ett bestående. Här är två inspirerande lösningar av arkitekt Ingald Andersson.

Hall 1:

Färgsättningen i hallen är viktig. Väggarnas vita pärlspont tillsammans med det generösa fönstret gör att hallen känns luftig.

En viktig detalj i hall 1 är det genomskinliga räcket. Så här ser detaljerna ut till räcket som är utfört i enkla rena former och som lätt kan anpassas till liknande hallar. Räcket är av 6 mm härdat glas och stommen av vitlackerade järnrör som tillverkats av en smidesfirma.

Hall 2:

Det här förslaget till hallinredning utgår från vanliga standardköksskåp, vilket med sin mångfald gör det lätt att hitta personliga lösningar, antingen du väljer utförande i lack eller trä. Det är också lätt att kombinera med andra standarddetaljer, som hatt- och skohylla.

Teckningen visar en hall där kapphyllan är avpassad till ett utrymme mellan vägg och 60 cm djupa köksskåp i högblank akryl. Belysningen är infällda spotlights, och på golvet kalksten. Väggar i vitt 10 x 10 kakel, och bänkskivor och skohylla i granit.

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar