Renoveringsresan: ”Källaren är KLAR!”

I det senaste inlägget av renoveringsresan påbörjade familjen Roswall/Ekander projektet "källaren". Både fukt och dränering har "runnit under broarna" men nu äntligen är källaren KLAR!
– Plötsligt händer det! 


Jag kan bara stava känslan ren och skär lycka! Vårt hus är relativt litet, och behovet av att använda varenda centimeter av hemmet för att alla prylar och personer samt hundar i familjen ska få plats, är stort. Det är då extra viktigt att hitta smarta lösningar och att göra om det gamla garaget till grovingång med smart förvaring, plus en liten extra sova-över-hörna, är guld värt. Nu ÄLSKAR jag källaren och tycker på riktigt att den våningen är en av husets bästa. Den är det där extra man inte får om man bor i en lägenhet.

Så här såg det som sagt ut innan:

Och så här ser det ut nu:

 

Måste säga att jag är extra lycklig över skoförvaringen vi köpt från Elfa. Vem brottar inte dagligen med ”mer saker – mindre utrymme”, där deras förvaring enligt mig är oslagbar. Vi har den i barnens sovrum också och här fick vi till det med deras skoförvaring. Utdragbara hyllor och MASSOR av ljuvlig förvaring – stor som liten! Att bygga förvaring på höjden och maximera väggytan är det bästa. Vi byggde den här väggen just för att skärma av lite till gästsängen samt att kunna sätta upp skoförvaringen.

Kika gärna på min lilla film, men ha lite överseende med att det här blev klart typ igår… Det är INTE stylat och fixat utan ”no filter” som vi influencers säger, haha!

Här hittade jag förvaringsinspiration från just Elfa:

Skoförvaring Elfa. Foto: Elfa

Elfa Closet Interior Hallway. Foto: Elfa

Nu är jag på jakt efter fönsterluckor till huset, tycker det ser lite kalt och stelt ut. Vill hitta egentligen likadana som ”rucklet” hade från början. Vi får se hur det går med det…

 

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar