Glad påsk!

Vi på Vi i Villa önskar dig en riktigt glad påsk. Ta tillfället i akt och umgås med familjen. Får vi fresta med lite påskpyssel?


Oavsett vad du väljer att göra under påskhelgen så är en sak säker, sockerkonsumtionen kommer att vara i topp de närmsta dagarna. Använd överskottsenergin till något bra. Vi har massor av gör det själv-tips.  

Påskens pyssel

Välkomna påsken med blommor, pyssel och goda recept! Påsken är en tid för pyssel med matlagning, blomarrangemang och såklart äggmålning. Speciellt de små brukar tycka det är roligt att få vara med och göra påskfint. Så här följer några tips på hur du kan bjuda in påsken i huset med hjälp av doftande god mat, sprakande färger och massor av ägg och godis.

Äntligen gult!

Alla som älskar gult kan glädja sig åt att färgen är mer rätt än någonsin i vår. Låt den stanna även efter påsk och njut av vårsolen lite extra.

Den gula påsken

Efter en lång, seg och mörk vinter kommer påsken som ett riktigt vårtecken. Då är det dags att välkomna solen och ljusare tider. Vilket sätt kan väl vara bättre att göra det på än att låta vackra blommor, pynt och arrangemang spraka av färger.

Vi i Villas miljökalender

I Vi i Villas miljökalender från 2008 kan du bland annat läsa om hur du firar en miljövänlig påsk.

Tips för påskfirande

Påsken inträffar under en av årets vackraste tidpunkter och vad kan då passa bättre än att samlas och fira tillsammans?

Glad påsk önskar Vi i Villa!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar