Supporterklappa steg för steg

Gör din egen supporterklappa av en bit plywood, tråd och silvertejp. Spreja med favoritlagetsfärger och klappa fram ditt lag!

Du behöver:

Multiverktyget Dremel 4200

Universalskapningssats (565)

Spiralskärbitar universal (561)

EZ SpeedClic: slipspindel och slipband (SC407)

En penna

A3-papper

Plywood-skiva, 40 x 30 x 7 cm (finns i hobbybutiker)

Band i en valfri färg (finns i hobbybutiker)

Silvertejp i en valfri färg (finns i hobbybutiker)

Sprejfärg i valfria färger (finns i hobbybutiker)

Kalkerpapper – genomskinligt papper (finns i hobbybutiker)

Stark tråd (finns i hobbybutiker)

Skissa

Börja med att lägga en bit av ett A3-papper ovanpå en plywood-skiva med en bit kalkerpapper mellan. Placera en hand på A3-pappret och följ utsidan av handen två gånger med en penna – ta även med handleden på ena skissen då denne kommer fungera som ett skaft. Fäst universalskapningssatsen (565) på Dremel 4200, följ linjerna och skär försiktigt ut handavritningen. Nu har du två händer, en med handtag och en utan.

Vill du hellre följa en mall hittar du en här!

Jämna ut kanter

Använd därefter din Dremel 4200 och EZ SpeedClic slipband för att jämna ut kanter på händer och handtag.

Spreja med färg

Nu ska din supporterklappa färgas. Spreja först på ditt favoritlags- eller nations färger på ena sidan av plywood- händerna. Låt dem torka helt innan du sprejar den andra sidan.

Borra

Ta fram ditt multiverktyg (Dremel 4200) igen. Lägg den tillskurna handen utan handtag ovanpå handen med handtag. Sätt in den spiralformade borren (Dremel 561) i universalskapningssatsen och borra två hål i botten av handen, igenom dem båda.

Tejpa

Linda bandet runt handtaget. Börja längst ned och se till att det blir en överlappning för varje varv så tejpen täcker till hela handtaget. Fäst ändarna med tejp.

Knyt ihop

Placera en penna mellan de båda handflatorna och för in en tråd genom de två hålen du borrade. Knyt en stram knut, ta bort pennan, och din ”supporterklappa” är klar att användas! Du är nu redo att heja på sitt favoritlag med din unika klappare.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar