ANNONS FRÅN RISSKOV BILSEMESTER

7 fördelar med att åka på bilsemester

Charterresa i sommar? Glöm det! Att åka på bilsemester är den nya trenden. Här är 7 anledningar till varför ni ska välja en bilsemester i sommar. 


Det är inte destinationen som är målet utan resan dit. Risskov bilsemster kommer med inspirerande tips.

 

1. Unik semesterupplevelse

Väljer du att åka på bilsemester kommer du att få se och uppleva saker som du annars aldrig skulle ha gjort.

 

2. Upptäck flera länder på samma resa

Drömmer du om att besöka både Frankrike och Italien i sommar? Om du väljer att åka på en bilsemester kan du enkelt besöka flera länder på samma semester, utan krånglet med att behöva checka in på olika flygplatser. 

 

3. Ni sparar pengar

Istället för en dyr utomlandsresa kan ni till exempel välja att bila i Sverige eller något nära land så som Danmark. Här finns det massvis med roliga att guldkorn att upptäcka längs med vägen och det blir enklare att sätta ihop en semesterbudget att hålla er till.

 

4. Kvalitetstid med familjen

Att åka på en bilresa tillsammans med familjen är ett perfekt tillfälle att umgås och spendera tid ihop, utan att smutsdisken eller surfplattan pockar på uppmärksamheten. Lek roliga billekar eller lyssna på en spännande ljudbok som passar alla i familjen. Se bara till att planera bilaktiviteterna innan ni åker! 

 

5. Ni slipper flygplansstressen

Bebis som skriker, 4-åring som inte kan sitta still, resfeber och rädsla för att missa planet… det finns många anledningar att välja bilen istället för flyget.

 

6. Frihetskänslan

Att köra bil är ett perfekt sätt att koppla bort från vardagspulsen, jobbet och alla måsten. Ett extra plus är att du får bestämma allting själv, vara spontan och kunna åka när du vill (utan att behöva vänta på buss- och tågtider).  

 

7. Du kommer nära naturen

Hotell och pool i all ära, men att åka iväg på en bilresa låter er uppleva den fantastiska naturen istället. Välj mindre landsvägar, leta upp vart det finns en nationalpark och ta en hike upp bland bergen. En bilresa låter dig komma nära naturen på ett spontant och fritt sätt. 

Mest lästa artiklar