Arvingarna firar Eloises 30-årsjubileum med krogshow i Stockholm

I år firar Arvingarna att deras superhit Eloise fyller 30 år. Det hyllas med en krogshow på Hamburger Börs i Stockholm i vår. Läs mer här!

Arvingarnas stora genombrott kom när de vann Melodifestivalen med låten Eloise 1993. Och att det i år är 30 år sedan vill de fira storslaget med fansen. I vår tar därför Arvingarna sin show ”I Love Arvingarna”, som de tidigare spelat i Göteborg, till huvudstaden och Hamburger Börs legendariska scen.

– Vi har länge haft en dröm om att göra en show på Hamburger Börs och äntligen går den i uppfyllelse. Den här showen kommer upplevas ur fansens perspektiv baserat på vad de minns och har upplevt av vår musik. Nu ska vi se till att festen kommer till stan och lyfta taket på Börsen, säger Casper Janebrink, Arvingarna.

Vinn biljetter till showen!

Vi i villa lottar ut två par biljetter till ”I Love Arvingarna” på Hamburger Börs som spelas 9-25 mars 2023. Klicka här för att tävla.

Arvingarna utanför Hamburger Börs i Stockholm.

I Love Arvingarna – en festlig nostalgitripp

Krogshowen ”I Love Arvingarna” tar avstamp i fansens perspektiv och är full av nostalgi, sång, glädje och fest. Det blir en musikalisk resa, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen. Kvällen bjuder på en färgsprakande show i kombination med en trerätters middag som avslutas med snurrande discokula och schlagerbar. Showen regisseras av stjärnregissören Hans Marklund och på scen får Arvingarna förstärkning av blås, saxofon, percussion och sång.

– Arvingarna har en charmfaktor och energi som kommer omsluta varje gäst av glädje och skratt. Uttrycket en helkväll med party kommer att få en helt ny innebörd och det ska bli ett sant nöje att producera den här showen på anrika Hamburger Börs, säger Mikael Gordon-Solfors, producent.

Genom åren har ”Eloise” varit Arvingarnas starkaste signaturlåt. Källa: Youtube

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar