ANNONS FRÅN BOOKBEAT

Chefredaktörens nya roman –”Igenkänning utlovas!”

Marit Danielsson är inte bara chefredaktör på Vi i Villa, hon är också författare! Nu kommer hon ut med sin tredje roman När underbart inte är nog – en medelåldersroman.

Hej Marit! Berätta, vad handlar din nya roman om? 
– Den handlar om Jojo, som är 55+ och chefredaktör för ett kvinnomagasin. Hon har allt hon önskat, man, barn, hus och karriär. Men sakta börjar hon ifrågasätta sitt rutinliv: trist sex med mannen, evig kantklippning av gräset, ungar som inte svarar på sms… Och plötsligt har hon tagit steg hon aldrig trodde hon skulle ta.

När underbart inte är nog är utvald till Månadens pärla av Adlibris och finns just nu till kampanjpris HÄR.

Hur kommer det sig att du väljer att skriva en bok om just medelåldern? 
– Här händer ju massor! Både roliga och svåra saker. Jag tycker själv att tillvaron är full av frågetecken kring både liv, framtid och relationer – och jag tror de flesta kommer att känna igen sig i berättelsen!

Huvudkaraktären Jojo kämpar med frågan om det är för sent att börja om. Är det någonsin för sent, tycker du?
–Nej! Hur sent det än är kan du göra vägval som åtminstone för dig närmare det som känns rätt för dig. Och min erfarenhet är att det räcker långt att ha försökt – även om man inte når hela vägen fram. Man kan däremot ångra sig mycket om man aldrig vågade försöka. 

Vad hoppas du boken ger läsaren? 
– Jag hoppas på två saker. Att den ger läsaren en fängslande lässtund, och i bästa fall lite inspiration inför vägvalen de kommande åren!

Föredrar du ljudbok erbjuder Bookbeat Vi i villas läsare 40 dagars fri lyssning! Gå in på Bookbeat och ange koden danielsson. Erbjudandet gäller nya Bookbeatkunder och till den 31 augusti. 

Mest lästa artiklar