ANNONS FRÅN RISSKOV BILSEMESTER

Guide: Bilsemester till Danmark

Det bästa sättet att ta sig genom landet som är känt för sina smörrebröd är med bil. Risskov Bilsemester guidar dig till din drömsemester i Danmark!


Du behöver inte åka långt för att komma till ett semesterparadis med vackra stränder, fängslande naturupplevelser och otaliga aktiviteter för både stora och små. I Danmark får du uppleva såväl sol och bad som storstadspuls och spännande kultur. Risskov Bilsemester guidar dig till din drömsemester i Danmark!

Shopping i Köpenhamn

För dig som vill få ut så mycket som möjligt av tiden är en bilsemester perfekt. Ta dig snabbt mellan Danmarks öar samtidigt som du njuter av landskapet på vägen.
Inled resan på Själland och kör den vackra Strandvejen som slingrar sig fram längs kusten från Helsingör till Köpenhamn.

Här kan du bo på Quality Hotel Høje Taastrup för endast 1 069 kronor per person i dubbelrum, två nätter inklusive en middag.

Shoppa på Ströget och besök nöjesparken Tivoli

Shoppa på den kända gågatan Ströget i huvudstaden och ta en fikapaus med utsikt över de vackra båtarna i Nyhavn. Missa inte heller den lilla havsfrun nära operan. Reser du med barn kan ni passa på att besöka den populära nöjesparken Tivoli.

Bo på Hotel Præstekilde från endast 1 079 kronor per person i dubbelrum, två nätter inklusive halvpension. 

Är du ute efter en solsemester tar du vägarna till Nordsjälland där du hittar den danska rivieran med närmare 230 kilometer kust och några av Europas vackraste stränder.

Ett familjeäventyr

Även Sydsjällands stora ö Lolland är väl värd ett besök. Hela familjen kan roa sig på nöjesparken BonBon-land, uppleva vilda djur i Knuthenborg Safaripark, och bli ordentligt blöta på det stora vattenlandet Lalandia.

Charmiga Fyn

Fortsätt resan över till den charmiga ön Fyn med dess böljande landskap, karaktäristiska fruktträdgårdar och vykortsvackra korsvirkeshus med stråtak. Här kan du besöka domkyrkostaden tillika H.C. Andersens födelsestad Odense, förundras av Egeskov som är Europas mest välbevarade renässansslott, och strosa runt i Kerteminde, Middelfart och Fåborg. Du kan också köra längre söderut och uppleva de små öarna Langeland och Ärö.

Jylland och Skagen

Ta dig till Jylland och besök det populära turistmålet Skagen i norr. Låt dig förföras av det magiska ljuset, milslånga stränder och mysiga små samhällen. Missa inte heller Grenen, Danmarks nordligaste spets, där du kan uppleva det mäktiga skådespelet då Skagerrak och Kattegatt möts.

Bo på Hotel Strandly Skagen från endast 1 079 kronor per person i dubbelrum, två nätter inklusive halvpension.

En öken mitt i Danmark – Råbjerg mile

Några kilometer söder om Skagen hittar du Råbjerg mile – Europas största vandrande öken. Bara några kameler saknas för att du ska tro att du är i Sahara.
För naturälskaren finns även Randers Regnskog – en konstjord regnskog som har mer än 200 djurarter och över 450 olika växtarter.
Shoppa i Ålborg, Ribe eller Århus, bada vid någon av Jyllands fina stränder och tappa andan vid den brusande Nordsjön, Limfjorden eller Silkeborgsjöarna.

Dina barn kommer att älska öns nöjesparker Legoland och Fårup Sommerland. Ta in på Røde Kro från 1 079 kronor per person i dubbelrum, två nätter inklusive halvpension. Avsluta resan med en stor röd pölse som är typiskt för det danska köket. Det er dejligt.

 

Erbjudande för Vi i Villas läsare:

För att boka aktuella erbjudanden, besök Risskov.se eller ring deras kundservice: 040-611 61 30. Ange kod: sponsordanmark.

Priserna gäller per person i dubbelrum. Boka senast 2017-04-26. 

Mest lästa artiklar