ANNONS FRÅN HOMER

Få koll på ditt hem – med appen Homer

Papper i dammiga pärmar, borttappade kvitton och jakten på den försvunna färgkoden. Så löste husägarna Anders och Sanna problemet!


Så fick paret full koll på sitt hem!

Anders och Sanna var som många husägare trötta på att inte ha koll på sitt hem. Papper i dammiga pärmar, borttappade kvitton och jakten på den försvunna färgkoden – nu fick det vara nog. De läste om den nya digitala tjänsten från Homer, där all dokumentation om hemmet sparades på en plats, och bestämde sig för att prova.

Enkelt att komma igång

Det var enkelt för Anders och Sanna att komma igång.

– Efter bara någon minut hade vi skapat vårt hem i Homer och kunde börja lägga in det viktigaste, säger Sanna.

Anders tyckte om att Homer erbjöd att hämta ritningar och annan fastighetsdokumentation från kommunen automatiskt. Att båda kunde se och dela huset i Homer från varsin mobil var ett stort plus. 

– Känslan att ha hemmet dokumenterat är obetalbar, säger Anders, som nu slipper rota i stökiga byrålådor och pärmar.

– Nu kan jag enkelt hitta ett mått, kvitto eller färgkoden när jag behöver det”. Han betonar att man aldrig vet när man behöver ett kvitto för ett försäkrings-  eller reklamationsärende, och att det finns oändligt med plats för allt i Homer.

Homer hjälper till

Sanna tyckte att det var så enkelt:

– Jag skannade typskylten på diskmaskinen, och vips hade Homer hämtat både bruksanvisning och kontaktuppgifter till närmaste serviceställe.

Lösöret och apparaterna i hemmet är tillsammans värda hundratusentals kronor, och man bör som hemägare ha koll på sina prylar. Homer har inbyggd skanner för att spara kvitton och andra dokument, vilket är ett stort plus. 

En loggbok över huset

I Homer kan man dokumentera bygg- och renoveringsprojekt, genom att lägga in beskrivning, foton, fakturor och kontaktuppgifter till hantverkarna.

– Det är precis som med bilen, man vill ju dokumentera att huset är skött och servad ordentligt, menar Anders. Allt som läggs in Homer skyddas med samma säkerhet som en bank, och delas inte med någon.

Mest lästa artiklar