Familjekul på höstlovet – besök Lego Festival of Play

Leksugen? Ta med familjen på Lego Festival of Play i Friends arena 3–5 november och delta i roliga utmaningar. Här kan du tävla om biljetter!

Under höstlovet, vecka 44, kommer Friends arena i Stockholm att ha världspremiär för Lego Festival of Play, i dagarna tre, 3–5 november. Vi ringde upp festivalens konferencier, barnprogramprofilen Alexander Hermansson, som ska guida besökarna genom upplevelsen, för att få veta mer!

Hej Alexander! Varför ska man gå på Lego Festival of Play?

– Hela Friends arena kommer att fyllas med roliga saker att göra tillsammans för hela familjen! Det blir olika temavärldar med lek- och tävlingsmoment, bland annat byggutmaningar med Lego master, och i en zon kommer DreamHack hålla till med gaming, sport och silent disco. Dessutom kommer både Dolly Style och Theoz att uppträda och ha ”meet and greet”.

Vad har du för relation till Lego?

– För mig har kreativitet, fantasifullhet och lekfullhet alltid varit väldigt viktigt, och det är också vad Lego står för, så jag blev jätteglad när de hörde av sig och ville att jag skulle leda festivalen. Jag och min son på tre år bygger mycket med lego tillsammans hemma. Man blir aldrig för gammal för att leka och ha roligt!

Tävla om fyra biljetter till festivalen här!

Läs mer of Lego Festival of Play här.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar