ANNONSSAMARBETE MED DINA FÖRSÄKRINGAR

Behöver du en ny försäkring? – här är försäkringsbolaget med Sveriges nöjdaste kunder!

Dina Försäkringar är ett personligt försäkringsbolag med lång erfarenhet – och väldigt nöjda kunder! De har ett brett utbud av försäkringar – och nu ingår även skydd vid ID-kapning och nätmobbning i deras hemförsäkring.

När olyckan är framme är det väldigt viktigt att ha en bra försäkring, och att man känner förtroende för sitt försäkringsbolag. Att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudande har därför stor betydelse för att hitta det som känns tryggt och bra.

Dina försäkringar

Dina Försäkringar har funnits i över 250 år och har sedan starten ägts av sina kunder. Idag är de landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar, och försäkrar bland annat hem, fordon, familj, djur, lantbruk och företag. Dina Försäkringar består av sex stycken försäkringsbolag, som alla har egna lokala namn, men som samverkar under ett och samma varumärke. Idag har de kontor över hela landet, från Piteå i norr till Lund i söder.

Behöver du en försäkring till ditt husdjur? I Dina Försäkringars hundförsäkring ingår både livförsäkring och veterinärförsäkring. 

Stor kundnöjdhet

Varje år mäter Svenskt Kvalitetsindex, SKI, hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag i en stor undersökning. Och under de år som Dina Försäkringar varit med i undersökningen har de fått topplaceringar flera gånger. 2020 vann de i klasserna sakförsäkring, djurförsäkring och kom på andraplats inom bilförsäkring.

– Vi är förstås väldigt glada och tacksamma över att våra kunder uppskattar det vi gör och ger oss så fina betyg. Mest beröm får vi för bra försäkringar och priser, att vi är tillgängliga och finns nära, säger Mia Winberg, Produktansvarig på Dina Försäkringar.

I takt med att vi lever allt större del av våra liv uppkopplade ökar också risken att drabbas av tråkigheter online.

Hjälp vid nätmobbning och ID-kapning

Det är viktigt att kunna känna sig trygg med sin hemförsäkring.

– Det tycker vi ska gälla i alla situationer. Både i hemmet, på resande fot – och på nätet, där vi lever allt större del av våra liv, säger Mia.

Dina Försäkringar har därför valt att inkludera ett skydd vid både ID-kapning och nätmobbning i hemförsäkringen.

Risken att utsättas för en ID-kapning, där någon köper varor eller tar lån i ditt namn, blir allt vanligare – och ​hamnar ditt BankID i ​orätta händer kan det få förödande ekonomiska konsekvenser.

– Dina Försäkringar ger dig stöd och vägledning i vilka du ska kontakta och vad du kan göra. Sedan kan du även få hjälp med att begränsa skadorna och bestrida de felaktiga krav och betalningsanmärkningar som du kan ha fått, säger Mia Winberg.

Stödjer lokalsamhället

Dina Försäkringar har rötterna djupt i den svenska myllan, och har alltid lagt stor vikt vid att även stödja lokalsamhället. De bildades som sockenbolag år 1768, på gränsen mellan Småland, Halland och Skåne, med syftet att öka den gemensamma tryggheten för traktens bönder. Idag stödjer de föreningar och initiativ som hjälper till att skapa trygghet över hela landet, så som ungdomsidrott, och donationer av cykelhjälmar och räddningsvästar.

Läs mer på ​www.dina.se

TV: Redaktionens bästa klipp!

Mest lästa artiklar