Årets häftigaste hus 2017

Bunkern, ladugårdsdrömmen och fritidshuset med den helt galet fantastiska utsikten – här är hemmen vi minns 2017. 

1. Sveriges mest unika boende till salu: en bunker!

I Torsby, Värmland låg detta extremt unika boende till salu förra året. Utgångspriset? 550 000 kr. Bunkern var tidigare en ledningscentral för civilförsvaret. Här får du en ordersal, wc, två sovrum och ett maskkinrum. Självklart får du även tillgång till el, värme och vatten plus en stor tomt på 2.514 m². Klicka här för fler bilder. 

2. Ladugårdsdrömmen

Förra året hade du chansen att köpa det här drömhuset, som från början var en ladugård, i Falkenberg. Klicka här för fler bilder. 

3. Drömhus med biosalong och fantastisk pool 

I Furulund, Kävlinge, låg den här pärlan ute till salu förra året. Egen biosalong och poolrum? Ja tack! Klicka här för fler bilder.

4. Fritidshus med spektakulär utsikt

I Viksberg, Södertälje, finner du det här fritidshuset. I denna fastighet ingår fyra byggnader, med en bruksarea på 85 kvm. Här får du en huvudbyggnad, gäststuga, komplementbyggnad och bastu- och relaxstuga. Klicka här för fler bilder.

5. Bullerbyn-torpet

Drömmen om att få bo i något som författaren Astrid Lindgren skrivit om i sina böcker kunde bli sann förra året! Mellangården i Bullerbyn var nämligen ute till salu. Klicka här för fler bilder.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar