Nu är Bullerbyn-torpet till salu!

Nu kan drömmen om att få bo i mysiga Bullerbyn bli sann! Torpet som Astrid Lindgren hade som förebild när hon skrev barnböckerna om barnen i Bullerbyn är nämligen till salu. 

Har du planer på att köpa ett hus i natursköna Småland? Nu är ett torp i byn Sevedstorp till salu – och drömmen om att få bo i något som författaren Astrid Lindgren skrivit om i sina böcker kan bli sann! Mellangården i Bullerbyn är nu till salu. 

Det var här i Sevedstorp som Astrid Lindgrens pappa, Samuel August, växte upp. Torpet har anor från 1800-talet och det är det här torpet som Astrid Lindgren refererade till när hon skrev böckerna om barnen i Bullerbyn. Astrid Lindgren skildrar sin egen barndom i dessa berättelser och det var även här som filmen Alla vi barn i Bullerbyn spelades in, med Lasse Hallström som regissör. 

 

Bild på Mellangården. Lisa och hennes två bröder Bosse och Lasse bor i det här torpet i Astrid Lindgrens böcker om barnen i Bullerbyn. 

 

Ett av husets sovrum. Torpet har tre rum och kök. Utgångspriset? 850 000 kr. 

 

Läs även: 4 annorlunda hus som såldes 2016

 

Rymligt kök med plastmatta, järnspis och en dörr direkt ut till baksidan av huset. 

 

Vardagsrum med rörspis och charmigt trägolv. 

 

Du får även en mysig bod på köpet. 

 

Mer om huset kan du läsa hos mäklaren.

TV: Redaktionens bästa klipp!
I SAMARBETE MED MILLIONMIND

Gör trädgårdsquizet och vinn presentkort på Plantagen!

Vill du fixa höstfint i hemmet och i trädgården? Tävla om presentkort på 1 000 kr hos Plantagen i vårt roliga quiz om trädgård, blommor och plantering!
plantagen

Svara på 5 frågor om trädgård, blommor och plantering och var med och tävla om presentkort på Plantagen.

En vinnare får ett presentkort på Plantagen värt 1 000 kr. Dessutom vinner två slumpade tävlingsdeltagare varsitt presentkort à 500 kr st.

För att delta i tävlingen, svara på frågorna i quizet nedan.

Se våra andra tävlingar här.

Mest lästa artiklar