Barbord, stenmatta och barnpall – här är läsarnas fyndiga hemmaprojekt!

Varje månad har ni läsare chansen att visa upp ert projekt och vinna fina priser. Ta chansen att tävla du också!


Läckert barbord

Jag ville ha något unikt till vår nya uteplats, vi byggde ett barbord med hjälp av en gabion och sambon göt en bordsskiva som vi hade målat. De bruna stenarna har vi hittat i naturen. Blev hur snyggt som helst!

Sofie Stenvall

Hjälpa-till-pall för minstingen

Med en trappstegs-pall, lite rundstav, bräda, skruv och färg har jag gjort en hjälpa-till-pall. Så nu kan även minstingen på 14 månader vara med och laga maten. Där står han säkert! Och kul har han också!

Erika Lundberg

Tavlor till lekstugan

Vi har smyckat vår fina lekstuga. Vi köpte böcker och ramar på loppis, målade ramarna i favoritfärgen och klippte ur en fin bild från boken och satte i ramen. Se så fina tavlor det blev!

Lina Tillberg Holmberg

Praktisk odlingsränna

För er med minimal trädgård, balkong eller för er som tröttnat på att ha mördarsniglar som äter upp allt och inte vill krypa omkring i landet och rensa ogräs… Detta är idealiskt – en gammal hängränna och några hål i botten som jag sedan fyllt med med jord och frön. Det är också smidigt att kunna plocka sallad direkt från altanen utan att ens behöva gå ut, bara att öppna fönstret!

Karoline Zier

Stenmatta

Jag har spenderat många timmar på att leta efter platta stenar ute i naturen. Limmade dem sedan på en dörrmatta från Ikea. Lite terapipyssel, precis som att lägga ett krångligt pussel. Den blev riktigt skön att gå på.

Ellen Wargert

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar