Ledaren: Vips så är det sommar!

Visst känns det som om det bara sa pang så var semestrarna här? Vi hoppade liksom över våren. Vilket innebär en del stress…


När jag var liten brukade jag kallas för Kronblom av min familj. Jag låg så mycket på soffan. Vi hade soffa även i köket och så fort jag ätit upp la jag mig där (min familj kallade mig även för Arafat eftersom jag åt frukost under mina tonår iförd blöt handduk på huvudet).

Jag är alltså bra på att slappa. Men det går inte ihop med att äga ett hus. Och framförallt inte att äga en trädgård. Varje helg fram till sommaren är det ett dåligt samvete för att inte jag har luckrat, rensat, gödslat, klippt ner och bort. Allt ska bli klart. Allt ska förberedas. För när allt till slut har växt till sig är det ju bara härligt. Så härligt att jag ofta framåt hösten förbereder nya rabatter som jag på våren ångrar.

Vår kära villapanel har nyligen svarat på frågor om konflikter hemma och just hemmafix som renoveringar etc är en stor konfliktkälla.

Så alla ni som tänker fixa hela sommaren lång: Ta några Kronblomdagar också! Det behöver ni. Bråka inte med varandra för saker ni inte behöver bråka om. Ta igen er.

Det är härligt att skapa hemma – men ibland behöver vi också annat. Läsa, sova, tänka, drömma.

Jag önskar er alla en härlig sommar!

Vi ses i augusti igen!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar