Nu är ett nytt nummer av tidningen Vi i Villa äntligen här!

Hösten är här och med det ett nytt nummer av Vi i Villa! Här delar kocken Jennie Walldén med sig av sitt bästa nudeltrick och vi guidar dig till hur du döstädar!

I nummer 5 tipsar vår trädgårdsmästare om vackra lökar du kan plantera nu i höst och här får du även 13 smarta husmorsknep som underlättar din vardag. Agnes Wold svarar på läsarfrågan om man kan bli sjuk av damm och vi bjuder på en enkel gör det själv-guide till hur du monterar pärlspont! Här hittar du även goda recept på såväl kakor som supersmarrig wok med fläskytterfilé. Och som vanligt finner du vårt populära korsord längst bak i tidningen, där du i det här numret har chansen att vinna en fin kaffebryggare! P.S. Missa inte våra andra tävlingar, här kan du bland annat tävla om en robotdammsugare värd 5 500 kr och ett presentkort på målarfärg från Alcro, värde 6 000 kr.

Trevlig läsning önskar vi på redaktionen! 

TV: Redaktionens bästa klipp!
I SAMARBETE MED MILLIONMIND

Gör trädgårdsquizet och vinn presentkort på Plantagen!

Vill du fixa höstfint i hemmet och i trädgården? Tävla om presentkort på 1 000 kr hos Plantagen i vårt roliga quiz om trädgård, blommor och plantering!
plantagen

Svara på 5 frågor om trädgård, blommor och plantering och var med och tävla om presentkort på Plantagen.

En vinnare får ett presentkort på Plantagen värt 1 000 kr. Dessutom vinner två slumpade tävlingsdeltagare varsitt presentkort à 500 kr st.

För att delta i tävlingen, svara på frågorna i quizet nedan.

Se våra andra tävlingar här.

Mest lästa artiklar