ANNONS FRÅN BLUEAIR

Andas ren inomhusluft – håll pollensäsongen ute

För pollenallergiker är pollensäsongen en jobbig tid. Då har man ständig snuva och ögon som aldrig slutar rinna. När utomhusluften utsätts för det här lilla frömjölet är det extra viktigt att hålla inomhusluften ren. 


Inomhusluften värre än utomhus

Cirka 30 procent av den svenska befolkningen är pollenallergiker. Under pollensäsongen är det viktigt att inomhusluften är fri från föroreningar. Det många inte vet är att inomhusluften faktiskt kan vara upp till fem gånger mer förorenad än utomhusluften, men detta är något du kan ändra på. 

 

Självklarhet att andas ren inomhusluft

Föroreningar i utomhusluften påverkas av flera olika faktorer, exempelvis hur mycket utsläpp industrier och trafik står för i det område där du bor. Att äntligen få komma hem efter en lång dag ska vara en skön känsla. Då ska man kunna stänga ytterdörren om sig och andas ren inomhusluft fri från pollen, föroreningar, partiklar och otäcka bakterier. Då behöver man en luftrenare.

 

Skadligt med förorenad inomhusluft

En hälsofarlig inomhusluft kan bestå av mögel, djurallergener, organiska ämnen, blydamm och asbest. När du andas in dessa föroreningar passerar de genom lungvävnaden, in i blodet och stannar kvar i kroppen.

 

Blueair Classic 405 – testvinnare!

Det nordiska oberoende testinstitutet Testfakta har utsett luftrenare Blueair Classic 405 till ”bäst i test” för dess höga kapacitet. Produkten rekommenderas dessutom av den nya nordiska märkningen Asthma Allergy Nordic. Alla luftrenare i Classic-serien tar bort allergi- och astmautlösande faktorer och andra föroreningar från din inomhusluft.

 

 

Luftrenaren tar bort skadliga föroreningar

Med en luftrenare från Blueair får du ett hälsosammare inomhusklimat. När du andas in ren luft ökar ditt välmående. Luftrenaren tar bort de skadliga föroreningarna i inomhusluften och är ett steg närmare hälsosamma andetag. Håll pollensäsongen utanför hemmet och ge familjen ren inomhusluft.

 

Mest lästa artiklar