ANNONS FRÅN PHILIPS

Så förlänger du sommaren med mysig belysning

Varför vara inomhus, bara för att solen gått ned? Inred med läcker belysning i ditt uterum och njut av sommaren hela natten.

Oavsett om du har en stor terrass, en mindre balkong eller ett uterum, kan du förlänga sommardagarna genom att inreda med stämningsfull belysning som tänds när solen går ned.

För trots att sommaren bjuder in till långa kvällar utomhus med grill, vänner och avslappning, upplever många av oss att det är dags att gå in så fort mörkret faller. Men du kan enkelt skapa en härlig atmosfär på din uteplats med rätt belysning.

Glöm kall och trist utomhusbelysning – i dag kan du lätt hitta innovativa och smarta lampor med mjukt och varmt sken som ger en mysig stämning.

Trevlig uteplats

I dag finns det många valmöjligheter när det gäller utomhusbelysning – det handlar bara om att hitta det som passar bäst för just din uteplats. Du kan välja allt ifrån stämningsfull belysning i trädgården till funktionella lampor i tjusig design, där du har behov av starkare ljus.

På terrassen eller i uterummet kan vägglampor vara ett bra val eftersom de på ett fint sätt lyser upp de platser du främst vistas på. Piedestallampor längs häcken eller spottar vid träd och gångar ger dig en mer stämningsfull belysning i trädgården i stort.

Det viktiga är att fundera på vilket ljusbehov du har och vilken funktion belysningen ska ha. Vi satsar stort på att inreda inomhus, men ditt uterum förtjänar också lite extra kärlek. Tänk på din uteplats som en lugn och mysig oas att tillbringa dina kvällar på.

Slappna av med en god bok utomhus när mörkret sakta sänker sig och ge dig själv en stunds vila efter en lång arbetsdag.

Den trevliga middagsbjudningen utomhus behöver inte ta slut bara för att solen går ned. Med genomtänkt belysning kan middagssällskapet gärna stanna inpå småtimmarna.

Nyttja balkongen

Även om du inte har en stor trädgård eller uteplats kan du satsa på att skapa ett trivsamt uterum. Välj fina och funktionella ljuskällor så att balkongen blir den självklara platsen att tillbringa de ljumma sommarkvällarna på. När du använder din balkong eller uteplats fullt ut känns det genast som att lägenheten får några extra kvadratmeter. 

Satsa gärna på lampor med ett mjukt, ljust sken – de hjälper dig att varva ner på kvällen och tillbringa mer tid på din uteplats.

Oavsett om du har en stor trädgård eller en liten balkong kan den rätta belysningen bjuda in till fler kvällar ute i den friska luften med vänner och familj.

All utomhusbelysning från Philips håller hög kvalitet gällande hantverk och material, det är en garanti för lång hållbarhet. Belysningen är också väderbeständig för att hållas snygg och funktionell i många år.    

Belysningen har integrerade LED-ljuskällor vilket innebär både en energibesparing på upp till 90 procent och ett enhetligt sken. 

Kom ihåg att du av säkerhetsskäl inte ska installera eller byta strömbrytare, stickkontakter eller lampor på egen hand. Har du köpt ett färdigt kitt med kabel, transformator och bruksanvisning som innebär att du endast ska sätta i kontakten så är det helt i sin ordning.

Läs mer och få inspiration för din utomhusbelysning från Philips här.Mest lästa artiklar