ANNONS FRÅN WAYKE

Så säljer du bilen tryggt och snabbt

Vill du sälja bilen på ett tryggt och smidigt sätt? Nu finns det en gratis mötesplats där seriösa bilhandlare kan lägga bud på din bil – och där begagnade bilar säljs riktigt fort.

Det finns en stor efterfrågan på begagnade bilar på marknaden just nu. Många drar sig dock för att sälja bilen då de känner olust inför mötet med ”däcksparkare” som vill pruta och provköra. För att inte tala om all fakta om bilen man behöver ta reda på och allt pappersarbete som behöver lösas vid försäljningen. Men nu finns det ett betydligt enklare och tryggare alternativ – Wayke.se – en mötesplats för privata bilsäljare och seriösa bilhandlare som lägger bud på bilarna.

Några snabba klick räcker

För att lägga upp en gratis annons på Wayke.se behöver du bara ditt registreringsnummer och titta på mätarställningen så att du kan uppge hur många mil din bil har gått. 

– Vi på Wayke hjälper dig sedan att avgöra vilket skick bilen är i och fyller i resten av uppgifterna åt dig. Utrustning, motor, årsmodell och allt annat. Så du kan bara lugnt luta dig tillbaka och invänta buden från olika handlare, säger Sofia Forsling på Wayke. 

Det finns inga krav på att man måste acceptera lagda bud. Om man däremot känner sig nöjd så gör man klart affären med handlaren, som sedan sköter allt pappersarbete. Smidigare än så kan det knappast bli.

Stor brist på bilar

Pandemin och kriget i Ukraina har haft en negativ påverkan på bilindustrin, som drabbats av logistikproblem och fördröjningar i produktionen av nya bilar. Det har gjort att begagnade bilar blivit allt mer eftertraktade.

– Eftersom efterfrågan på begagnade bilar är så stor har många bilhandlare dedikerade inköpare och det är ofta huggsexa på bilarna, säger Sofia Forsling.

Wayke samarbetar med etablerade bilhandlare, både små och stora kedjor, i hela Sverige. 

– De bilhandlare som vi arbetar med har gått igenom våra kriterier och vi har godkänt dem för att vara säkra på att kunna erbjuda en trygg affär, försäkrar Sofia.

Mest lästa artiklar