ANNONSSAMARBETE MED SKIPPERI

Säkra båtsommaren – utan egen båt!

Missa inte din chans att njuta av båtlivet i sommar. Är du nybörjare? Inga problem! På bara några dagar kan du ta steget ut på sjön. Skipperi, störst i Norden på båtdelning, erbjuder dig flera vägar in i båtlivet.

Längtar du efter att guppa runt på vågorna i sommar? Nu behöver du inte köpa egen båt och stå i kö för båtplats för att kunna njuta av livet på sjön. Skipperi har två olika tjänster som gör det enkelt och flexibelt att få tillgång till en båt. Du kan antingen abonnera på båtliv via medlemstjänsten Fleet eller hyra båt av privatpersoner via deras uthyrningsplattform.

– Vi vill att båtlivet ska vara för alla. Delningstjänster som vår gör det möjligt för många fler att uppleva båtlivets äventyr och avkoppling, säger Axel Nordman, vd på Skipperi.

Åk så mycket du vill

Med Skipperis medlemstjänst Fleet kan du smidigt boka in en båt i mobilen när du har lust att åka på tur. Du betalar en fast månadsavgift och får resa obegränsat antal gånger per säsong. Dessutom har du tillgång till över hundra av Skipperis egna båtar i över tjugo hamnar i Sverige, vilket gör det enkelt att upptäcka nya vatten från västkusten till ostkusten – och även utomlands!

– Att få tillgång till båt närhelst jag vill och har lust, men inte behöva ansvara för den övrig tid. Inte behöva köpa den – alltså det är helt perfekt! säger medlemmen Viktoria.

Nybörjare är välkomna

Många medlemmar i Fleet är tidigare båtägare som tröttnat på arbetet med allt från bottenmålning till vinterförvaring, men hela 30 procent är faktiskt nybörjare som tar steget in i båtlivet för första gången. För att de också ska känna sig trygga bakom ratten ingår både teoretisk och praktisk utbildning i medlemskapet. På bara ett par dagar blir man redo att kasta loss och komma ut på sjön.

Intresset växer

För att se till att båtarna används i hög grad men ändå göra dem lättbokade för medlemmarna balanserar Skipperi antalet användare mot antalet båtar i flottan och köper in fler båtar allt eftersom intresset växer.

– Det ska vara lätt för våra medlemmar att ta sig ut – våra mest aktiva medlemmar gör runt 60 resor per säsong. Man bokar en halv eller hel dag åt gången och får resa hur ofta man vill. Allt man behöver finns på båten som startas via vår app – det är så nära problemfritt båtliv som man kommer, säger Axel.

Hitta båten till drömsemestern

Om du vill åka båt under längre perioder erbjuder Skipperi också uthyrning av båtar. Till skillnad från medlemstjänsten ägs dessa båtar av privatpersoner som hyr ut sina båtar på plattformen. Alla användare är verifierade, båtarna är försäkrade och för hyresgästens trygghet sker utbetalning till båtägaren först efter att hyresperioden avslutats. Ett smidigt sätt att förverkliga drömmen om en härlig båtsemester!

Fleet – så fungerar tjänsten

  • Du får tillgång till Skipperis egen flotta av över hundra båtar i Sverige, och fler utomlands.
  • I Sverige finns hamnar i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Västerås, Nyköping och Oxelösund. 
  • Fast månadsavgift – inga dolda avgifter.
  • Du betalar bara under båtsäsongen maj–okt (6 mån).
  • Enkel bokning, in- och utcheckning via appen.
  • Begränsat antal medlemmar för att ge dig god tillgång till båtar. 
  • Båtutbildning ingår i priset.

Hör Fleet-medlemmen Charlotta berätta!

Mest lästa artiklar