ANNONS FRÅN HOMER

Huspärmen är död – få full koll på hemmet med appen från Homer

Julen står runt hörnet – äntligen tid att få ordning på den växande pappershögen i köket! Med appen Homer har du garantier, manualer och kvitton på samma ställe.


Har du också försökt samla allt om hemmet i en huspärm?

Det kanske funkade förut, men nu när allt mer information skickas och sparas digitalt behövs en modern variant av huspärmen. Vi i Villa samarbetar därför med Homer, som har skapat den smarta nya succéappen som ger dig full koll på hemmet.

Nu på semestern får vi äntligen tid över till att göra diverse husprojekt och andra saker som vi gärna skjuter upp – som att sortera den växande pappershögen i köket.

Smart app – samla alla kvitton, räkningar och manualer digitalt

Så funkar det:

Ladda ner appen Homer till din mobil eller surfplatta och skapar ditt hem. Det är enkelt att komma igång – Homer behöver bara din adress! Ritningar och fastighetsinformation hämtas sedan automatiskt åt dig. Nu kan du börja ladda upp alla viktiga papper, kvitton och dokument, det finns nämligen en inbyggd skanner! Du kan själv skapa den ordning som passar för just dig och ditt hem. Ett enkelt och smidigt sätt att förvara alla papper digitalt.

Organisera och städa undan alla gamla papper

I appen kan du även lägga in allt från vilken modell på diskmaskin du har till vilken robotgräsklippare du har så hämtar Homer manualerna automatiskt. På så sätt kan du med fördel lägga undan alla gamla manualer och annat som bara tar upp plats i lådorna.

Prova – Homer är gratis!

Mest lästa artiklar