Träffa nya vänner på Vi i Villas träningsresa!

– Resan var verkligen bästa sättet att få pepp, inspiration, vila och träning på samma gång, säger Marie Fransson som varit med på Vi i Villas två senaste träningsresor.

– Resan var verkligen bästa sättet att få pepp, inspiration, vila och träning på samma gång!

Det säger Marie Fransson som varit med på Vi i Villas två senaste träningsresor. 

– Energin och den där sköna känslan av gemenskapen, av värmen och den fantastiska träningen hängde kvar. Jag brukar stå i köket och dansa till låtarna vi tränade till och får den där goa känslan från resan, säger Marie och ler.

Första gången hon bestämde sig för att åka med Vi i Villa var när hon och hennes tjejgäng, som har en spexgrupp tillsammans, kände att orken tröt. 

– Man är ju ganska dålig på att ta hand om sig i vardagen så resan blev ett bra sätt att sätta sig själv i fokus och verkligen rå om sig själv.

Hon såg annonsen om Vi i Villas träningsresa, läste om upplägget och gillade att man fick så många träningspass men att det samtidigt var en resa som var generös med underhållning och skönt häng. Att det fanns variation och bredd.

– Jag har hört om andra träningsresor där det varit väldigt strikt, man får knappt ta ett glas vin. Jag är inte supertränad och var först lite nervös för att alla andra skulle vara vältränade men så var det inte, det var verkligen alla sorters människor. Träningen var viktig men minst lika viktigt var kvällarna där man åt och drack gott och bara kunde njuta.

Det första hon gjorde när hon kom hem från första resan var att direkt boka in nästa. En uppskattad bonus efter andra resan var att hon verkligen förändrade vardagslivet, träningen och instruktörerna var så peppande att när hon kom hem fortsatte träningen av bara farten. 

– Jag tänkte nu eller aldrig, och så gick jag ner nio kilo! 

Något annat Marie uppskattade var alla de fina samtalen med människor som hon lärde känna under resan. Så även om hon själv åkte med vänner hade hon lika gärna kunnat åka ensam säger hon. 

– Jag har fått vara med om så många samtal om livet, om det som är viktigt. Att ge sig själv en sådan här resa om man varit med om något svårt och haft en kris är verkligen något jag kan rekommendera. 

Själv kommer hon garanterat att åka på fler träningsresor.

– Det är så lyxigt att allt är serverat och fixat. Man kan helt koncentrera sig på att bara njuta, och att ta hand om sig själv fullt ut! Att åka på en sådan här träningsresa är det bästa jag har gjort, och jag kommer att göra det igen!

Marie
Marie som jobbar hårt, på dagtid inom vården och på kvällarna med sin spexgrupp Madaroarna, fick en välbehövlig pepp och fylla-på-injektion när hon följde med på Vi i Villas träningsresa.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar