Veckans bästa erbjudanden från Vi i Villa-shoppen

Julen närmar sig sakta men säkert och har du inte redan börjat planera julklapparna så hittar du mycket inspiration här.

Den här veckan har vi fina priser på stekpannor, köksmaskin, vackra glas, vedställning med brasverktyg och jakt- och fritidsyxa.

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Tefal Jamie Oliver frypan set

Spara: 67%

Njut av snabba och enkla rätter med stekpannor från Jamie Olivers Quick & Easy-serie! Silikonhandtagen ger dig ett bekvämt och säkert grepp som förblir svalt trots att du steker på högvärme. Den inbyggda Thermo-Signal-tekniken indikerar när pannan har den perfekta stektemperaturen för att du ska få bästa möjliga resultat.
I det här setet ingår en Jamie Oliver-stekpanna i 24 cm och en i 28 cm.

Läs mer och köp här.

Rituals Karma presentbox large

Spara: 28%

Det underbara gåvosetet är en perfekt present till en vän, familjemedlem eller till dig själv! Upplev en underbar känsla av sommar året runt med dessa vårdande produkter berikade med blommiga noter av helig lotus och vitt te. Ge presentasken ett nytt liv genom att förvara foton, brev och andra föremål i den. Den exklusiva, återanvändbara presentasken ingår.

Läs mer och köp här.

Mustang vedställning med brasverktyg

Pris: 449 kr
Ordinarie pris: 999 kr
Spara: 55%

Elegent vedställning som passar perfekt i huset eller stugan. Inkluderar en askspade och borste.

Läs mer och köp här. 

Fiskars jakt- och fritidsyxa

Spara: 35%

Liten, behändig yxa för mindre träarbeten eller för att ordna ved till lägereld eller brasan där hemma. Lätt att bära med sig och kan ersätta en större kniv på utflykten. Ultralätt och starkt skaft i FiberComp™ som är praktiskt taget obrytbart.

Läs mer och köp här.

Atom stormkök

Pris: 499 kr
Ordinarie pris: 699 kr
Spara: 29%

Det här stormköket från Atom är ett perfekt campingset som har allt du behöver för att kunna laga mat ute i det vilda. Setet är tillverkat i aluminium och på så vis lite lättare vilket är viktigt för den som ska orka vandra med den i sin ryggsäck. Aluminiumet gör även att stormköket trots sin lätta vikt är tåligt. Stormköket är designat för att ta så lite plats som möjligt genom att delarna enkelt får plats i varandra.

Läs mer och köp här.

OBH Nordica My Cake köksmaskin

Spara: 36%

Köksmaskin Oh My Cake är en effektiv köksmaskin för bakfantasten som uppskattar minimalistiska och smarta lösningar. Maskinens diskreta formgivning med mattsvarta detaljer och delar i rostfritt stål gör att den kan stå på en synlig plats i köket utan att ta för mycket plats. 

Läs mer och köp här.

Borganäs hotellkudde

Pris: 169 kr
Ordinarie pris: 699 kr
Spara: 29%

Skapa den exklusiva hotellkänslan hemma med denna sköna kudde. Kudden är normalhög med en grå passpoal som löper längs kuddens kanter. Fylld med bara hålfiber/microfiber vilket gör kudden väldigt bekväm med obefintlig risk för allergiska reaktioner. Kudden behåller dessutom sin form efter regelbunden tvätt. Denna här hotellkudde används av kända hotell runt om i Sverige.

Läs mer och köp här.

Jays f-Five wireless black

Spara: 64% 

f-Five tillhör JAYS f-serie, frihetsserien. Utan kablar, med bra samtalskvalitet och perfekt passform är syftet att göra vardagen lite enklare. f-Five är ergonomiska och konstruerade för att vara bekväma och säkrade i öronen under lång tid. Den lätta och slimmade designen gör att öronbitarna sitter tätt i örat utan att någonsin kännas skrymmande eller instabila.

Läs mer och köp här.

OBH Nordica hårtrimmer Force control

Spara: 50%

Hårtrimmer från OBH Nordica med överlägsen kombination av motoreffekt och klipprestanda. Extra skarpa blad i rostfritt stål med titanium beläggning. Välj mellan Sladdlös eller sladdriven användning. Den digitala displayen visar återstående användningstid, hastigheter, status batteriladdning och batteri fulladdat. Leave the barbershop behind!

Läs mer och köp här.

Borganäs Rolling bäddset grå/grön

Pris: 299 kr
Ordinarie pris: 695 kr
Spara: 57%

Rolling är ett stilrent påslakanset från Borganäs of Sweden. Påslakanet och örngottet har en krinklad framsida och slät baksida. Båda är tillverkade i fin bomullspercale som känns svalt och skönt att sova i.

Läs mer och köp här.

Rörstrand Ostindia Floris muggar 6 st

Spara: 54%

Muggar från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. År 2012 lanserades även Ostindia Floris som är en uppdaterad och mer vågad version.

Läs mer och köp här.

Zwilling grillbestickset i 12 delar

Pris: 399 kr
Ordinarie pris: 999 kr
Spara: 60%

Grillbestickset i 12 delar. Detta set består utav 6 st högkvalitativa Zwilling grillknivar och 6 st grillgafflar om förvaras i en snygg träförpackning/giftbox. Tillverkad av 18/10 blankpolerat rostfritt kvalitetsstål. Rak, elegant design med rundade kanter och mycket tåliga mot rostangrepp och repor.

Läs mer och köp här.

Tareq Taylor kockkniv 21 cm

Pris: 159 kr
Ordinarie pris: 449 kr
Spara: 65%

Elegant designad och mycket välbalanserad kniv som kan användas till det mesta i köket. Tareq Taylor är visionärkocken med en dröm om att göra hållbar och näringsrik mat åt människor. Med sina rötter i Malmö har Tareq Taylor grundat ett kafé och en restaurang, vilka har fått stor uppskattning. Med sin passion för mat kom också intresset för att skapa högkvalitativa redskap till köket, därav bildades Kitchenware by Tareq Taylor.

Läs mer och köp här.

Iittala Essence vitvinsglas 4 st

Pris: 349 kr
Ordinarie pris: 838 kr
Spara: 58%

Den internationellt hyllade produktdesignern Alfredo Häberli designade Essence-serien för att skapa en så mångsidig, enkel och funktionell serie med dricksglas som möjligt. Stjälken och foten på samtliga glas i Essence-serien är identiska medan kuporna har en unik utformning som framhäver de unika egenskaperna hos varje dryck. Resultatet är finska dricksglas med en modern och minimalistisk design. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier.

Läs mer och köp här.

Peugeot Checkmate salt- och pepparkvarn

Pris: 649 kr
Ordinarie pris: 1 300 kr
Spara: 50%

Peugeot har tillverkat kvalitetskvarnar sen 1840. 22 cm hög passar Checkmate utmärkt både till matlagning och på köksbordet. Kvarnarna är tillverkade i trä av fransk PEFC-certifierad bokskog. Malverket på saltkvarnen i rostfritt stål är antirostbehandlat och fungerar ihop med torrt kvarn/bergsalt. Malverket på pepparkvarnen i härdat stål knäcker först pepparkornen för att sedan finmala kryddan och därigenom behålla aromen. Grovleken på malningen kan justeras genom att släppa eller dra åt knoppen.

Läs mer och köp här.

Vedkorg i filt

Pris: 199 kr
Ordinarie pris: 499 kr
Spara: 60%

Enkel men praktisk förvaringskorg i filt. Perfekt för att bära in veden och förvara den i närheten av din brasa.

Läs mer och köp här.

TV: Redaktionens bästa klipp!

Mest lästa artiklar