Bloggar vi gillar!

Tack för alla nomineringsbidrag vi har fått in! Vi har valt ut fem av dem som nu kämpar om utmärkelsen Vi i Villa gilla Bästa bloggen maj 2009. Rösta på din favorit!

Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning och nybyggnation. Alla bloggar har blivit nominerade av er besökare och nu är det du som avgör vem som sak vinan utmärkelsen ”Vi i Villa gillar Bästa bloggen maj 2009”. På viivilla.se kan du rösta på din favorit!

De nominerade bloggarna är:

Villa Kärngården


 

Här får du följa vårt bygge av Myresjöhus Kärngården med inflyttning sommaren 2008 och vår familjs vardgasliv, våra inredningstankar, drömmar och önskningar, en vanlig 6 barnsfamiljs liv i ord och bilder. Familjen består av […].

familjenlindqvist.blogg.se

Dreamhouse


 

Här kan alla nära och kära, samt alla som vill, följa byggnationen av vårt vårt drömhus. Vi flyttade in feb 2008 och nu håller vi som bäst på att färdigställa och inreder för fullt.

dreamhousecammy.blogspot.com

Hjärtat Mitt


 

Trädgårdstok som älskar växter, pyssel,baka, inredning, loppis och annat smått och gott. Ursprungligen fritidspedagog som sadlat om till vårdare och jobbar med handikappade barn och ungdomar.

marizan.blogspot.com

Lilla huset på prärien


 

Jag heter Jenny och bor strax norr om Helsingborg tillsammans med mina tre barn, sambo och hund. Jag driver web-shoppen Gräddhyllan. Utöver detta är jag också väldigt intresserad av hus, hem, inredning och trädgård. I stort sett är jag allätare men just nu älskar jag vitt i alla former, lantligt, franskt, shabby […].

lillahusetpaprarien.blogspot.com

Langborgs Ullevidal


 

60-talist med man, 3 barn/ungdomar, 3 katter. Bor i parhus från 1922,har en tomt där vi ska bygga vårt drömhus.

langborgsullevidal.blogspot.com

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till och med den 24 maj 2009!

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln ”Visa din blogg hos oss!” som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar