Bloggar vi gillar!

Vi på viivilla.se läser många bloggar och vissa gillar vi mer än andra. Här är fem som vi gillar extra mycket. Vilken gillar du?

Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning och nybyggnation och en som handlar om vår miljö. På startsidan kan du rösta på den bloggen som du tycker är bäst.

De nominerade bloggarna är:

Blomsterverkstad


 

Bloggaren Minna hälsar oss välkomna till sin blogg på engelska. Så här skriver hon ” Wreaths, flower decorations, flea market finding, crafts, creative people – things I’m surrounded by in my everyday life as a flowerphotographer and stylist. Welcome to my world!”

https://blomsterverkstad.blogspot.com/

Husihelvete.se


 

Maria och Robban beskriver sin blogg så här: ” En dröm, en blogg, ett hus. Det här är bloggen om vårt drömhus som vi ritat själva. Följ livet med hus och tomt genom svett, vedermödor och glädje på vår blogg, välkomna hit.”

https://www.husihelvete.se/

Husmusen


 

Frida är Husmusen och så här står det: ”En av Sveriges största inredningsbloggar med drygt 16 000 unika läsare i veckan. Startades 2005, under pseudonymen Husmusen och har sedan dess fått uppmärksamhet i både lokal, nationell och internationell press.”

https://husmusen.blogg.se/

Inne & ute


 

Malin och Maria heter bloggarna och så här skriver de om sin gemensamma blogg: ”Denna blogg är tänkt att innehålla tankar, tips och idéer om inredning, trädgård, mat och dryck. Kort och gott saker som i vår mening hör det ljuva livet till!”

https://inneoute.blogg.se/

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 26 april 2009!

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln ”Visa din blogg hos oss!” som du hittar nedan. Vill du nominera bloggar? Gör då det till e-postadress redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar