Bloggar vi gillar i augusti

Vilken är din favoritblogg? Vi har valt ut fem bloggar som nu kämpar om utmärkelsen Vi i Villa gillar Bästa bloggen augusti 2009. Rösta på din favorit!


 

Var finns alla som bloggar om livet i villa? Skicka in länkar till dina favoritbloggar så kanske någon av dem blir Vi i Villa gillar Bästa bloggen i nästa omgång. Sommarsemestern övergår snart i skol- och jobbstart. Vad gjorde du på semestern? Kanske har du en egen blogg där du berättar om dina renoveringsprojekt eller om villalivets vardag? Då tycker jag att du ska nominera din blogg. Hur du nominerar en blogg ser du längre ned i artikeln.

Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning, recept och längtan efter barn. Alla bloggar har blivit nominerade av er besökare och nu är det du som avgör vem som ska vinna utmärkelsen ”Vi i Villa gillar Bästa bloggen augusti 2009”. På viivilla.se röstar du på din favorit.

De nominerade bloggarna är:

Ellas Inspiration


 

Har min bas i Västsverige tillsammans med man och 2 härliga ungar. Är väldigt förtjust i allt som har med inredning att göra! Älskar vackra bilder och inspirerande miljöer. Letar du inspiration & behöver en vitamininjektion i tillvaron precis som jag då har du hamnat rätt. Min blogg skall bli fylld med härlig inredning för både hem & trädgård!

Heyli

Inredning, smyckestillverkning, rockmusik och ett alldeles eget hus att renovera! Nybliven husägare tillsammans med min pojkvän! Följ med genom renoveringar och byggen till det perfekta huset! Mår som bäst då jag får rita ritningar och bygga saker så att det blir precis som jag vill. Min dröm har alltid varit att inreda ett helt hus, och äntligen har den slagit in!

MammaSusan


 

Jag föddes -81. Bor i ett hus i Dalarna Gift sedan -05 med min själsfrände & vi har 9års förlovning i år! Det är visst inte meningen att våra barn ska växa i min mage utan i våra hjärtan! I Feb -07 blev vi äntligen föräldrar efter ca 5 års kämpande åt Astrid (5mån korr) som fanns i Sydafrika! Vi har även vovven Zoya. Väntar syskon i hjärtat!

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 23 augusti 2009.

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln ”Visa din blogg hos oss!” som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar