Bloggar vi gillar!

Nu är det dags igen att rösta på din favoritblogg. Vi har valt ut fem som nu kämpar om utmärkelsen Vi i Villa gilla Bästa bloggen juni 2009. Rösta på din favorit!


Tack för alla nomineringsbidrag vi har fått in! Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning och årstiderna. Alla bloggar har blivit nominerade av er besökare och nu är det du som avgör vem som ska vinna utmärkelsen ”Vi i Villa gillar Bästa bloggen juni 2009”. På viivilla.se kan du rösta på din favorit! Och du, glöm inte bort att nominera din egna bogg till nästa gång. Hur du gör det ser du nedan i artikeln.

De nominerade bloggarna är:

Hemmariket

 

Jag heter Charlotte Bladh (tidigare Wallin) och jag jobbar till vardags som projektledare inom it men jag är också utbildad stylist och inredare. Jag älskar att ha flera projekt på gång samtidigt och mitt hjärta klappar extra mycket för skandinavisk design och funkis.

Inspiration & design

 

Här har ni en inredningstokig 35 – årig tvåbarnsmamma boende i Skåne. Jag har så länge jag kan minnas haft ett starkt intresse för heminredning som är ett av mina stora intressen.

Hem & inredning

 

Jag e en glad tjej från Tidaholm, nyss fyllda 25 år, som tillsammans med min sambo är glada husägare!Jag är förskollärarare och mitt allra största intresse är så klart…just de INREDNING=)

Peikkos….

Peikkos…. Quattro stagione…. Årstiderna på landet och i stan……

Karin Lindell

 

Trött moder till Ellinor, ett år gammal, och Samuel, 3 år gammal. Trött fru till Jens, fast det är tyvärr inte han som håller mig vaken om nätterna. Ja, förutom när han snarkar då.

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 21 juni 2009!

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln ”Visa din blogg hos oss!” som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till webbredaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar