Hur sommarsvensk är du – svar

Flest A:Åh! Du måste vara i högform nu när de varma dagarna står och knackar ivrigt på dörren! Sommartider hej, hej, sommartider! Du har redan lagt upp alla låtarna från Absolute Sommar-skivorna i iPoden och det svalkande vattnet, sommarrean och den årliga kräftskivan på landet kan inte komma snart nog. En bra idé kan vara…

Flest A:
Åh! Du måste vara i högform nu när de varma dagarna står och knackar ivrigt på dörren! Sommartider hej, hej, sommartider! Du har redan lagt upp alla låtarna från Absolute Sommar-skivorna i iPoden och det svalkande vattnet, sommarrean och den årliga kräftskivan på landet kan inte komma snart nog. En bra idé kan vara att kolla upp Per Gessles turnéschema redan nu, uppgradera med en lite större grill och vädra de vita linnebyxorna som du älskar för du vet ju bättre än någon annan att; sommaren är kort.

Flest B:
Så här va: Tio månader om året är Sverige verkligen inte värt ett skrutt enligt dig men när sommaren äntligen kommer så är det ju bara så vansinnigt mycket som ska göras och så otroligt mycket folk överallt (på krogen, på vägarna, i affärerna, på tåget och hemma i din trädgård) att det inte kan bli tal om någon njutning. Men längst där inne tror vi att det finns en obotlig sommarromantiker som gärna citerar Stig-Helmer och Ole, dansar styrdans på bryggan och läser en god bok på segelbåten – om det bara kunde ges tid.

Flest C:
Om det mot förmodan är så att du ska hänga i Sverige i sommar så är du garanterad missnöjd med detta. Du vill dra täcket högt över huvudet när det blir dags för husvagn, nakenbad och snaps. Kanske kan du hitta något Sista minuten-erbjudande (sistaminuten.se) så att du kommer ifrån denna katastrof?


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar