Nyhet: Vi i Villa har startat en TV-kanal på YouTube!

Nu kan du som besökare på viivilla.se visa upp ditt filmklipp i vår nya TV-kanal.

På Vi i Villas nya kanal på YouTube kan du hitta intressanta inslag både från privatpersoner och från företag. Har du en inspirerande film om hem- och trädgård? Tipsa oss genom att mejla din filmlänk till youtube@viivilla.se.

Förutsättningen är att du har ett konto på YouTube. Detta är en kostnadsfri tjänst som gör att du enkelt kan ladda upp din film på YouTube. Gå in på www.youtube.se för att öppna ett konto. När din film väl är uppladdad kopierar du URL-adressen till klippet och skickar den till oss på youtube@viivilla.se. Tänk på att det är viktigt att du har upphovsrätten till filmklippet som du laddar upp.

Om du vill ta dig en titt på vår nya kanal är du välkommen att gå in på sidan: www.youtube.com/viivilla
Vi har både informativa och roliga klipp om badrum, trädgård och bygg. Just nu är favoriterna: ”Jocke som lär dig bygga altan” och ”Lottas Trädgård – Pensélådor och taklökar.”

Kanske har du ett villaklipp som har ett annat tema? Varför inte visa upp ditt nyrenoverade kök eller hur du tapetserade ditt vardagsrum? Kanske fick ditt garage en ny funktionell inredning som känns kul att visa upp på vår nya Vi i Villa-kanal?

Du har även möjlighet att diskutera filmerna i vårt forum. Klicka på länken ”Diskutera filmklipp” överst på sidan, så kan du skriva ett inlägg om vad du tycker och tänker om filmerna.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar